×
Tabere cu Suflet

Home / Weekend Activ

Weekend Activ

Weekend Activ este un proiect al Asociatiei Tabere cu Suflet deschis in anul 2010, prin care ne propunem sa promovam un stil de viata sanatos in randul Copiilor si Adultilor, promovand miscarea in natura si, de ce nu, participarea la Competitii :)
Weekend de weekend iesim cu copiii, Iarna la Schi si Snowboard iar Vara la Drumetii, Catarat, Ture cu Bicicleta, Ture de Echitatie, cu Caiacul, la Wakeboarding, Canyoning si multe altele!

 

Activitatile Weekend Activ au loc tot anul, in sezonul de iarna la Schi si Snowboard, iar din aprilie pana in noiembrie la Drumetii, Catarat, Ture Velo, Ture de Echitatie, cu Caiacul si multe altele. Iata programul urmatoarelor iesiri:

Weekend Activ
Ce?
Unde?
Cand?
 
Biciclete si Caiace CiclismCaiac Snagov 22 iun Detalii
WA pe Munte Drumetie Sinaia 23 iun Detalii
WA in Caiace Caiac Delta Argesului 24 iun Detalii
WA Wakeboarding Wakeboarding Caiac Lacul Sulimanu 13 iul Detalii
Biciclete si Caiace CiclismCaiac Snagov 7 sep Detalii
WA Wakeboarding Wakeboarding Caiac Lacul Sulimanu 8 sep Detalii
WA Aventura DrumetieAlpinism V. Horoabei 14 sep Detalii
Biciclete si Caiace CiclismCaiac Dunare 15 sep Detalii
Activitati ProBono WeCare Ciclism Bucuresti 18 sep Detalii
WA Escalada Alpinism Sinaia 22 sep Detalii

 

INSCRIERE

 

Inscrie-te la Newsletter si afla primul / prima detalii despre urmatoarele iesiri

Vezi ce ai ratat


Sanatate
Inca din anul 2010, cand s-a lansat programul, principalul obiectiv a constat in promovarea unui stil de viata sanatos in randul Copiilor si nu numai, prin promovarea miscarii in natura, practicarea Sporturilor in natura si participarea la diferite Competitii. Mai multe detalii »

Comunitate
Cu timpul notorietatea programului a crescut si, incet incet, numarul de membri ai Asociatiei s-a tot marit, asa ca am simtit nevoia sa ne cunoastem mai bine si sa crestem coeziunea grupului. Asa ca un alt obiectiv pe care ni l-am propus prin acest program odata cu cresterea numarului de membri a fost sa tinem aproape:) Mai multe detalii »

Cunoastere
Pe langa aceste obiective, iesirile Weekend Activ sunt un bun prilej de a ne cunoaste inainte de plecarea in Tabere! De aceea am creat programul WeCare Puntea Increderii, astfel ca la aceste iesiri pot participa toti membri Asociatiei, indiferent de varsta sau nivel:) Mai multe detalii »


Cardul Fii Activ! este un abonament creat pentru membrii Asociatiei care, indiferent de varsta, isi propun un stil de viata activ. Mai multe detalii

⚠ Atentie: Participarea la programele Weekend Activ nu este conditionata de detinerea acestui card!
Cu alte cuvinte, daca doriti sa participati la unul dintre programele Weekend Activ, nu trebuie sa achizitionati acest card. Daca insa intentionati sa participati la mai multe programe in cursul unui an, este bine sa luati in considerare achizitionarea cardului Fii Activ!, deoarece poate fi o varianta mai buna din punct de vedere financiar!

De ca sa fii Activ?
A fi activ inseamna activarea centrului de miscare, ceea ce duce la echilibrarea centrilor masinii umane si, astfel, la o viata implinita si sanatoasa. Pentru a facilita acest lucru, cardul confera mai multe beneficii si facilitati la programele Weekend Activ, fiind destinat celor care participa weekend de weekend la aceste programe.

Beneficii
Detinatorii acestui card beneficiaza de:
• Acces si gratuitate la programele dedicate exclusiv detinatorilor de abonamente;
• Gratuitati si reduceri importante la iesirile Weekend Activ
(Pentru a afla reducerile aplicate la fiecare iesire in parte, click pe Detalii in Calendarul Activitatilor)
• Gratuitate la activitatile desfasurate in anumite perioade speciale (exp. cele din timpul pandemiei de coronavirus, cele din perioada 1 oct - 31 dec 2021 etc.) Mai multe detalii

Contributie
Contributia pentru Cardul Fii Activ! pentru anul 2024 este de:
400 lei / persoana participanta (pentru achizitionarea cardului in perioada 1 ianuarie - 30 iunie a.c.);
300 lei / persoana participanta (pentru achizitionarea cardului dupa 1 iulie a.c.).
Perioada de valabilitate a cardului este de la inceputul pana la finalul anului in curs.

Inscrie-te si rezerva Cardul »

Pentru a facilita accesul copiilor la programul Weekend Activ, indiferent de situatia materiala a parintilor, ne propunem sa organizam lunar, cate o iesire ProBono. Astfel, in sezonul rece oferim Lectii de Schi gratuite si mergem la sala de catarat indoor, in timp ce vara avem cate o iesire lunara, cu bicicletele, intr-o zona verde dintr-un Parc Natural.
Activitatile ProBono sunt gratuite, costuriule fiind acoeprite prin programele WeCare!

Mai multe detalii »