Card Weekend Activ

Card Fii Activ!
Cardul Fii Activ! este un abonament pe care l-am creat pentru a facilita inscrierea la programul Weekend Activ. Prin acest program ne propunem sa promovam un stil de viata sanatos in randul Copiilor si Adultilor, atragandu-i sa faca miscare si sport in natura si motivandu-i sa participe la Competiti
Weekend de weekend iesim cu copiii, Iarna la Schi si Snowboard iar Vara la Drumetii, Catarat, Ture Velo, Ture de Echitatie sau cu Caiacul. Sunt peste 50 de iesiri pe an de una sau mai multe zile, in tara sau strainatate. Vezi programul iesirilor

De ce sa Fii Activ?
Cardul este destinat persoanelor care, indiferent de varsta, isi doresc un stil de viata activ.
Prin achizitionarea acestui card beneficiati de:
• Acces si gratuitate la programele dedicate exclusiv detinatorilor de abonamente.
• Reduceri intre 10 % si 50 % la celelalte iesiri Weekend Activ (pentru a afla reducerile aplicate, click pe Detalii la fiecare iesire in parte din programul Weekend Activ)
• Gratuitate la activitatile desfasurate in anumite perioade speciale (exp. cele din perioada 15 mai - 15 sep 2020, in timpul pandemiei de coronavirus)

Contributie
Costul este de 250 lei / persoana (pentru achizitionarea cardului pana pe 1 iulie a.c.), respectiv 150 lei / persoana (pentru achizitionarea dupa 1 iulie).
Perioada de valabilitate a cardului este pana la finalul anului in curs. Mai multe detalii

 

Fii Activ!