Tabere cu Suflet

Ski

Schi si Snowboard la Sinaia

 

S

inaia este situata pe Valea Prahovei, la o altitudine de 850 m. In sec XIX a devenit resedinta regala de vara, iar in perioada comunista statiunea a fost cunoscuta ca "Perla Carpatilor."

Harta partii din Sinaia
Harta partiilor Click pentru a mari

Vom schia pe partiile din Valea Dorului. Debutantii vor invata prin metoda fara plug pe platoul de la Cota 2000, cei de nivel mediu vor schia pe cele 3 partii din Valea Dorului, iar avansatii vor schia atat in Valea Dorului cat si pe partiile ce coboara la 1400 sau chiar pana la Sinaia. In Valea Dorului se poate schia pana in luna aprilie sau chiar pana in mai. In 2010 a fost demarat un proiect pentru acoperirea domeniului schiabil cu zapada artificiala, insa nu a fost finalizat.

Exista un telescaun vechi, iar din 2011 s-a adaugat un telescaun nou, debraiabil. Cele doua instaltii de transport pe cablu au proprietari diferiti, iar skipassul nu poate fi folosit de la o instalatie la cealalata. Pret skipass

Daca nu aveti echipament, puteti inchiria de la centrul de inchirieri. Va rugam doar sa ne comunicati greutatea, inaltimea si numarul de la picior al copilului. Se pot inchiria clapari / boots, schiuri / snowboard, bete si casca, iar pretul variaza intre 25 si 35 Ron / zi functie de perioada.

Vom sta la Hotel Cota 1400 3*. Detalii cazare

Programul Taberelor de Schi si Snowboard

 

Prin achitarea integrala a costului taberelor, ajutati un copil fara posibilitati materiale sa vina gratuit in tabere! 10% din costul total al taberei este directionat catre programul WeCare Zambet pentru toti Copiii, prin care oferim ajutor copiilor defavorizati. Mai multe detalii