Tabere cu Suflet

Promotii, Oferte si Oportunitati

 

Pentru a facilita inscrierea in Tabere si nu numai, am creat mai multe variante de reduceri pentru membrii Asociatiei Tabere cu Suflet, persoane fizice, aplicabile la inscrierea la toate programele Asociatiei: Tabere de Schi, Tabere de Vara, Weekend Activ sau Competitii. Iata lista promotiilor active:

Prin programul WeCare Zambet pentru toti Copiii, copiii fara posibilitati materiale beneficiaza de reduceri intre 50% si 100% la toate programele Tabere cu Suflet. Mai multe detalii »


Asociatia Tabere cu Suflet rasplateste Excelenta!
Programul de Excelenta este un program WeCare prin care copiii cu rezultate excelente la invatatura, precum si cu un comportament deosebit, saritori si cu aplecare fata de problemele celor din jur, beneficiaza de diferite facilitati, cum ar fi accesul la burse, reduceri la activitatile Tabere cu Suflet etc. Mai multe detalii »


Prietenii Tabere cu Suflet beneficiaza de mai multe facilitati:
• Reduceri in valoare de 10% copiilor care revin intr-o alta tabara in decursul unui sezon (de vara sau iarna). (*)
• Reducere in valoare de de 5% pentru al doilea frate care vine in aceeasi tabara. (**)
Pentru a beneficia de aceste facilitati, este nevoie ca inscrierea sa fie facuta, iar avansul sa fie platit cu cel putin o luna inainte de inceperea taberei.

(*) (**) Incepand din luna iulie 2021 programul este suspendat temporar Mai multe detalii »


Prin inscrierea din timp ajutati la gestionarea mai buna a resurselor, permitand organizatorilor sa ofere programe mai bune si mai frumoase pentru copii:) De aceea, pentru inscrierea si plata unui avans cu minim doua luni inainte de inceperea programului se ofera reduceri intre 10 si 20% la programul respectiv:
Early Booking EB10: 10% reducere pentru toate Taberele de Vara, precum si pentru Taberele de Schi si Snowboard din timpul Vacantelor Scolare;
Early Booking EB12: 12% reducere pentru Tabere de Schi si Snowboard din afara Vacantelor Scolare;
Early Booking EB20: 20% reducere pentru Scoala de Schi, exclusiv pentru perioadele din afara Vacantelor Scolare;
Very Early Booking VEB: 15% reducere pentru Taberele de Vara, pentru plata inainte de 1 ianuarie, respectiv pentru Taberele de Schi si Snowboard, pentru plata unui avans inainte de 1 iulie (exclusiv pentru taberele din afara Vacantelor Scolare).


Prin sistemul de Carduri si Vouchere Fii Activ!, Asociatia Tabere cu Suflet isi propune sa promoveze un stil de viata sanatos in randul Copiilor si Adultilor, prin participarea la Competitii si la programul Weekend Activ.

1. Voucherele Fii Activ! sunt oferite la Competitiile organizate sau sponsorizate de Asociatia Tabere cu Suflet si pot fi cu valoare nominala (50 lei, 100 lei sau 500 lei) sau cu procent (10 - 20%).

2. Cardul Fii Activ! este un abonament pentru cei care participa, weekend de weekend, la iesirile in natura organizate de Asociatie, fiind destinat persoanelor care, indiferent de varsta, isi doresc un stil de viata activ. Mai multe detalii
Posesorii de carduri beneficiaza de:
• acces la programele dedicate exclusiv detinatorilor de carduri.
• reduceri de pana la 50% la toate iesirile Weekend Activ
• gratuitati la iesirile Weekend Activ din perioada pandemiei de coronavirus. Mai multe detalii

Fii Activ!


Clubul Tabere cu Suflet organizeaza diverse competitii si activitati sportive pentru copii si adulti. Membrii Clubului pot reprezenta Clubul la competitiile sportive si pot beneficia de diferite facilitati:

  • gratuitati la Competitiile proprii, organizate de Clubul Tabere cu Suflet la 10 discipline sportive
  • acoperirea taxei de participare la competitiile organizate de alte asociatii partenere
  • reduceri si gratuitati la antrenamente si la programele dedicate membrilor Clubului Tabere cu Suflet


Asociatia Tabere cu Suflet este o familie deschisa tuturor copiilor, indiferent de posibilitatile materiale sau modul in care ajung in familia noastra. Chiar daca majoritatea celor care vin in Tabere cu Suflet sunt inscrisi individuali, colaboram si cu Unitatile de Invatamant si primim cu drag toti Copiii:) De aceea am creat o oferta speciala. Mai multe detalii »

 

Atentie: Ofertele si promotiile nu se cumuleaza!

 

"Miza educatiei este Umanitatea" - Gabriel Sandoiu, Colegiul Sf.Sava   Mai multe Citate »