Tabere cu Suflet

kid is flying through the stars, Tabere cu Suflet

Promotii, Oferte si Oportunitati

 

P

entru a facilita inscrierea in Tabere si nu numai, am creat mai multe variante de reduceri pentru membrii Asociatiei Tabere cu Suflet, persoane fizice, aplicabile la inscrierea la toate programele Asociatiei: Tabere de Schi, Tabere de Vara, Weekend Activ sau Competitii. Iata lista promotiilor active:

Prin programul WeCare Zambet pentru toti Copiii, copiii fara posibilitati materiale beneficiaza de reduceri intre 50% si 100% la toate programele Tabere cu Suflet. Mai multe detalii »


Asociatia Tabere cu Suflet rasplateste Excelenta!
Programul de Excelenta este un program WeCare prin care copiii cu rezultate excelente la invatatura, precum si cu un comportament deosebit, in acord cu Valorile Tabere cu Suflet, beneficiaza de diferite facilitati, cum ar fi accesul la burse, reduceri la activitatile Tabere cu Suflet etc. Mai multe detalii »


Prietenii Tabere cu Suflet beneficiaza de mai multe facilitati:

 • Reducere pentru copiii care au participat la o tabara si care revin in alta tabara, in cursul aceluiasi an.
 • Reducere pentru al doilea frate care vine in aceeasi tabara.
Incepand cu 1 ianuarie 2024, reducerea acordata pentru acest program este in valoare de 50 lei.

(*) Pentru a beneficia de aceste facilitati, este necesar ca inscrierea sa fie facuta si avansul sa fie platit cu minim o luna inainte de inceperea taberei.

(**) Programul Prietenii Tabere cu Suflet a fost suspendat in perioada 1 iulie 2021 - 1 ianuarie 2024 Mai multe detalii »


Va multumim pentru inscrierea din timp la programele noastre:) Va suntem recunoscatori si ne face placere sa va oferim mai multe Flori magice, impreuna cu reduceri de pana la 20% functie de momentul platii:

 • Very Early Booking VEB: reducere 15% pentru plata unui avans pentru o Tabara de Vara inainte de 1 ianuarie, respectiv pentru o Tabara de Schi si Snowboard inainte de 1 iulie.
  Valabil pentru urmatoarele programe: Tabere din tara

 • Early Booking EB12: reducere 12% pentru plata unui avans cu minim trei luni inainte de inceperea programului.
  Valabil pentru urmatoarele programe: Tabere din tara, Scoala de Schi

 • Early Booking EB10: reducere 5% - 10% functie de fiecare program in parte, pentru plata unui avans cu minim patru luni inainte de inceperea programului.
  Valabil pentru urmatoarele programe: Tabere din strainatate

 • Early Booking EB8: reducere 8%, pentru plata unui avans cu minim doua luni inainte de inceperea programului.
  Valabil pentru urmatoarele programe: Tabere din tara, Scoala de Schi

 • Late Booking LB5: majorare de 5%, pentru plata cu mai putin de doua saptamani inainte de inceperea programului.
  Valabil pentru urmatoarele programe: Tabere, Scoala de Schi

 • Late Booking LB10: majorare de 10%, pentru plata cu mai putin de o saptamani inainte de inceperea programului.
  Valabil pentru urmatoarele programe: Tabere, Scoala de Schi
Prin inscrierea din timp ne ajutati sa gestionam mai bine resursele si sa oferim programe mai bune si mai frumoase pentru copii! Va multumim!


Prin sistemul de Carduri si Vouchere Fii Activ!, Asociatia Tabere cu Suflet isi propune sa promoveze un stil de viata sanatos in randul Copiilor si Adultilor, prin participarea la Competitii si la programul Weekend Activ.

 • Vouchere Fii Activ!
  Sunt oferite la Competitiile organizate sau sponsorizate de Asociatia Tabere cu Suflet si pot fi cu valoare nominala (50 lei, 100 lei sau 500 lei), cu procent (10 - 20%), sau pot acoperi integral o activitate, posesorul beneficind de gratuitate la activitatea respectiva. Mai multe detalii

 • Vouchere de Performanta
  Sunt vouchere oferite copiilor care obtin rezultate notabile la competitiile sportive si care arata dorinta de a face perfomanta. Sunt valabile la Weekenduri Activ, la Taberele de profil, la Antrenamentele specifice sau la alte activitati organizate de Asociatia Tabere cu Suflet. Mai multe detalii

 • Vouchere Garantie 100%
  In cazul anularii unei tabere, pe langa returnarea integrala a contributiei, se ofera un Voucher cu valoare nominala de 50 sau 100 lei, valabil la iesirile Weekend Activ. Mai multe detalii

 • Card Fii Activ!
  Cardul Fii Activ! este un abonament pentru cei care participa, weekend de weekend, la iesirile in natura organizate de Asociatie, fiind destinat persoanelor care, indiferent de varsta, isi doresc un stil de viata activ. Mai multe detalii
  Posesorii de Carduri Fii Activ! beneficiaza de:
  • acces la programele dedicate exclusiv detinatorilor de carduri.
  • reduceri de pana la 50% la toate iesirile Weekend Activ
  • gratuitati la anumite iesiri Weekend Activ si la alte activitati, spre exemplu la activitatile din perioada pandemiei de coronavirus si nu numai. Mai multe detalii

 • Alte Carduri si Vouchere, cum ar fi, spre exemplu, Voucherele Weekend Activ. Create initial pentru a contracara cresterea costurilor la skipass, au o valoare nominala de 50 sau 100 lei si sunt valabile la iesirile Weekend Activ la Schi si Snowboard. Mai multe detalii

Clubul Tabere cu Suflet organizeaza diverse competitii si activitati sportive pentru copii si adulti. Membrii Clubului pot reprezenta Clubul la competitiile sportive si pot beneficia de diferite facilitati:

 • gratuitati la Competitiile proprii, organizate de Clubul Tabere cu Suflet
 • acoperirea taxei de participare la competitiile organizate de alte asociatii partenere
 • reduceri si gratuitati la antrenamente si la programele dedicate membrilor Clubului Tabere cu Suflet


Asociatia Tabere cu Suflet este o familie deschisa tuturor copiilor, indiferent de posibilitatile materiale sau modul in care ajung in familia noastra. Chiar daca majoritatea celor care vin in Tabere cu Suflet sunt inscrisi individuali, colaboram si cu Unitatile de Invatamant si primim cu drag toti Copiii:) De aceea am creat o oferta speciala. Mai multe detalii »

 

Atentie: Ofertele nu se cumuleaza!

 

"Miza educatiei este Umanitatea" - Gabriel Sandoiu, Colegiul Sf.Sava   Mai multe Citate »