Tabere cu Suflet

Tabara de 1 Decembrie

Tabara de 1 Decembrie

INSCRIERE

 

Cand? 30 nov - 4 dec 2022

 

Unde? Vom sta la Hotel Casa Noastra 3* din Sinaia.

 

Ce facem? Daca vremea ne va permite, ne propunem sa deschidem sezonul de schi! Vom schia la Azuga sau la Cota 2000, depinde unde va fi zapada:)
Daca nu este zapada suficienta si nu se poate schia, vom face o drumetie in Gradina Reginei, vom fi Micii Alpinisti pentru o zi si vom face escalada la Sf.Ana, iar in ultima zi vom cauta Comoara Spiridusilor:)
In spiritul Tabere cu Suflet, de Ziua Romaniei vom participa la mai multe competitii.
Seara vom avea diferite activitati recreative, inclusiv Mafia sau Talent Show.
Poze din anii trecuti: 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2020 | 2021
Vezi detalii tabara

 

Varsta recomandata: 7-16 ani

 

Cat costa? Contributia pentru aceasta tabara este de 320 Euro.

 

Oferte si Oportunitati: Functie de momentul platii, membrii Asociatiei pot beneficia de diferite oferte si oportunitati:
• Reducere 12% pentru plata unui avans cu 3 luni inainte de inceperea taberei, prin programul Early Booking EB12
• Reducere 10% pentru plata unui avans cu 2 luni inainte de inceperea taberei, prin programul Early Booking EB10
• De asemenea, in cazul platii avansului cu doua saptamani inainte de inceperea tabarei, contributia se majoreaza cu 5%, iar in cazul platii avansului in ultima saptamana, majorarea este de 10%.
Mai multe detalii

 

Ce asiguram? Cazare Hotel 3*, 3 mese /zi, gustari, supraveghere copii si, nu in ultimul rand, Povesti din Tabere cu Suflet, impreuna cu multa pasiune si dedicare:) Transportul din Bucuresti este oferit de Asociatia Tabere cu Suflet in limita locurilor din microbuz.

 

Cum rezerv? Rezervarea devine ferma dupa plata unui avans de minim 700 lei. Plata se poate face cash sau in Contul Asociatiei. La detalii plata va rugam sa treceti "Contract Sponsorizare".
Dupa ce faceti plata, va rugam sa ne confirmati printr-un simplu email.
Contractul se gaseste aici. Pentru validarea inscrierii, va rugam sa il completati si sa ni-l transmiteti.

 

Asociatia Tabere cu Suflet: Taberele, Weekendurile Active, precum si celalalte Activitati ale Asociatiei sunt deschise exclusiv membrilor. Mai multe detalii
Daca doriti sa intrati in Familia Tabere cu Suflet si sa aderati ca membru, beneficiind de toate avantajele rezervate membrilor, va rugam sa completati Formularul de Inscriere si sa semnati Cererea de Adeziune. Cotizatia anuala este in valoare de 50 lei.

 

WeCare Prin achitarea integrala a costului taberelor, ajutati un copil fara posibilitati materiale sa vina gratuit in tabere! 10% din costul total al taberei este directionat catre programul WeCare Zambet pentru toti Copiii, prin care oferim ajutor copiilor defavorizati. Mai multe detalii

Tabere Vara