Tabere cu Suflet

Tabara de 1 Decembrie

Tabara de 1 Decembrie

INSCRIERE

 

Cand? In timpul Vacanta de 1 Decembrie: 27 nov - 1 dec 2020

 

Unde? La Predeal, la Hotel Cool 3*

 

Ce facem? Daca vremea ne va permite, vom deschide sezonul de schi:)
Daca nu, vom face drumetii la cabana Susai, vom merge in Parcul de Aventura, ne vom catara in Cheile Rasnoavei si vom merge sa ne balacim la Paradisul Acvatic!
In spiritul Tabere cu Suflet, de Ziua Romaniei vom participa la mai multe competitii.
Seara vom avea diferite activitati recreative, inclusiv Mafia sau Talent Show.
Poze din anii trecuti: 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2020
Vezi detalii tabara

 

Varsta recomandata 7-16 ani

 

Cat costa? Pretul este de 225 Euro. Pentru plata unui avans cu 2 luni inainte de inceperea taberei, se acorda o reducere de 10% prin programul Early Booking.

 

Ce asiguram? Cazare Hotel 3*, 3 mese /zi, gustari, supraveghere copii si, nu in ultimul rand, Povesti din Tabere cu Suflet, impreuna cu multa pasiune si dedicare:) Transportul din Bucuresti este oferit de Asociatia Tabere cu Suflet in limita locurilor din microbuz.

 

Cum rezerv? Inscrierea se poate face aici.
Rezervarea devine ferma dupa plata unui avans de minim 600 lei. Plata se poate face cash sau in Contul Asociatiei. La detalii plata va rugam sa treceti "Contract Sponsorizare".
Dupa ce faceti plata, va rugam sa ne confirmati printr-un simplu email.
Contractul se gaseste aici. Pentru validarea inscrierii, va rugam sa il completati si sa ni-l transmiteti.

 

Asociatia Tabere cu Suflet Taberele, Weekendurile Active, precum si celalalte Activitati ale Asociatiei sunt deschise exclusiv membrilor. Mai multe detalii
Daca doriti sa intrati in Familia Tabere cu Suflet si sa aderati ca membru, beneficiind de toate avantajele rezervate membrilor, va rugam sa completati Formularul de Inscriere si sa semnati Cererea de Adeziune. Cotizatia anuala este in valoare de 50 lei.

 

WeCare Prin achitarea integrala a costului taberelor, ajutati un copil fara posibilitati materiale sa vina gratuit in tabere! 10% din costul total al taberei este directionat catre programul WeCare Zambet pentru toti Copiii, prin care oferim ajutor copiilor defavorizati. Mai multe detalii

Tabere Vara