×
Tabere cu Suflet

Home / Despre Noi


Cine suntem?

Tabere cu Suflet este un proiect CSR al TeamXpert, nascut din dorinta de a ajuta, precum si din pasiunea pentru Schi si pentru Copii! Radu Savin, initiatorul proiectului, a inceput sa organizeze diverse activitati pentru copii imediat dupa ce a absolvit Scoala de Monitori de Schi si cea de Instructori de Alpinism pentru Copii si Tineret organizata de Asociatia Austriaca de Alpinism (ÖAV). Ceva mai tarziu au aparut Ted si Sara, copiii care au imprumutat numele si sufletul proiectului:) Asa au inceput, in 2008, primele Tabere de Schi. Patru ani mai tarziu a luat fiinta Asociatia Nonprofit Tabere cu Suflet, avand ca obiectiv dezvoltarea si implementarea de activitati pentru copii si adulti. Cu timpul s-a creat in jurul Asociatiei o adevarata comunitate, formata din copii si adulti care participa activ la Tabere, Competitii, Weekenduri Active si alte Activitati ale Asociatiei.

Asociatia

 

Echipa Tabere cu Suflet

Echipa Tabere cu Suflet este formata din instructori si educatori specializati in programe pentru copii, cu o experienta aplicata de peste 25 de ani. Instructorii Tabere cu Suflet sunt certificati de Ministerul Educatiei Nationale si de Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale, precum si de asociatii internationale de prestigiu, cum ar fi Asociatia Austriaca de Alpinism (ÖAV) sau Asociatia Internationala a Instructorilor de Schi (ISIA).

Echipa

 

Familia Tabere cu Suflet

Organizam activitati pentru copii de mai bine de 10 ani si multi dintre copii au venit an de an, crescand practic sub ochii nostri! Sunt peste 5000 de copii care au participat, de-a lungul timpului, la Taberele, Competitiile si Weekendurile Active pe care le organizam. Iar majoritatea au revenit:)
Sunt bine veniti in Familia noastra toti cei care ne impartasesc Valorile:) Va multumim si va asteptam cu drag!

Ganduri

 

Viziunea Tabere cu Suflet

Viziunea noastre este cea a unei Lumi mai Buna, bazata pe Umanitate si Compasiune pentru cei din jur! Menirea noastra este sa impartasim acesta Viziune si sa construim impreuna aceasta Lume mai Buna, cu speranta ca puterea exemplului poate schimba oamenii! De aceea am creat programul WeCare, prin care sprijinim pe toti cei aflati in nevoie, care ne cer ajutorul.

Valori