×
Tabere cu Suflet

Home / Promotii, Oferte si Oportunitati

Promotii

 

Pentru a facilita inscrierea in Tabere si nu numai, am creat mai multe variante de reduceri pentru membrii Asociatiei Tabere cu Suflet, persoane fizice, aplicabile la inscrierea la toate programele Asociatiei: Tabere de Schi, Tabere de Vara, Weekend Activ sau Competitii. Iata lista promotiilor active:

Prin programul WeCare Zambet pentru toti Copiii, copiii fara posibilitati materiale beneficiaza de reduceri intre 50% si 100% la toate programele Tabere cu Suflet. Mai multe detalii »


Asociatia Tabere cu Suflet rasplateste Excelenta!
Programul de Excelenta este un program WeCare prin care copiii cu rezultate excelente la invatatura, precum si cu un comportament deosebit, saritori si cu aplecare fata de problemele celor din jur, beneficiaza de diferite facilitati, cum ar fi accesul la burse, reduceri la activitatile Tabere cu Suflet etc. Mai multe detalii »


Prietenii Tabere cu Suflet beneficiaza de mai multe facilitati:
• Reducere de 10 Euro pentru copiii care au participat la o tabara si care revin in alta tabara, in cursul aceluiasi an. (*)
• Reducere de 10 Euro pentru al doilea frate care vine in aceeasi tabara. (**)
Pentru a beneficia de aceste facilitati, este necesar ca inscrierea sa fie facuta si avansul sa fie platit cu cel putin o luna inainte de inceperea taberei.

(*) (**) Programul Pritenii Tabere cu Suflet a fost suspendat in perioada 1 iulie 2021 - 1 ianuarie 2024 Mai multe detalii »


Prin inscrierea din timp participati la gestionarea mai buna a resurselor si ajutati organizatorii sa ofere programe mai bune si mai frumoase pentru copii! De aceea oferim mai multe Flori magice, impreuna cu reduceri de pana la 20% functie de momentul platii:


Prin sistemul de Carduri si Vouchere Fii Activ!, Asociatia Tabere cu Suflet isi propune sa promoveze un stil de viata sanatos in randul Copiilor si Adultilor, prin participarea la Competitii si la programul Weekend Activ.


Clubul Tabere cu Suflet organizeaza diverse competitii si activitati sportive pentru copii si adulti. Membrii Clubului pot reprezenta Clubul la competitiile sportive si pot beneficia de diferite facilitati:


Asociatia Tabere cu Suflet este o familie deschisa tuturor copiilor, indiferent de posibilitatile materiale sau modul in care ajung in familia noastra. Chiar daca majoritatea celor care vin in Tabere cu Suflet sunt inscrisi individuali, colaboram si cu Unitatile de Invatamant si primim cu drag toti Copiii:) De aceea am creat o oferta speciala. Mai multe detalii »

 

Atentie: Ofertele si promotiile nu se cumuleaza!

 

"Miza educatiei este Umanitatea" - Gabriel Sandoiu, Colegiul Sf.Sava   Mai multe Citate »