Tabere cu Suflet

Totul Va Fi Bine

Totul Va Fi Bine?

 

Inscriere WeCare

E

pidemia de coronavirus reprezinta o incercare deosebita pentru noi toti, indiferent de varsta, indiferent ca suntem adulti sau copii. Suntem victime ale unui razboi invizibil, in care cei mai afectati sunt cei de pe patul de spital si cei care au pierdut pe cineva drag, precum si doctorii si cei din linia intai!
Restrictia de a ne misca ne afecteaza pe toti insa. Expertii avertizeaza ca perturbarea rutinei si privarea libertatii de a circula pe o durata indelungata de timp poate duce la boli psihice. Pentru a preveni acest pericol, am creat doua proiecte WeCare prin care ne propunem sa ajutam si sa oferim solutii celor aflati in nevoie.

Unul dintre ele este proiectul #TotulVaFiBine, prin care ne propunem sa oferim solutii persoanelor in varsta si celor aflati in nevoie pentru a-i ajuta sa treaca mai usor peste aceasta perioada dificila. Proiectul a fost lansat in martie 2020, odata cu declararea starii de urgenta pe teritoriul Romaniei si are o durata finita. In cadrul proiectului desfasuram mai multe activitati:

Mai multe detalii

In afara acestui proiect, in aceasta perioada a fost creat programul WeCare Tabara de Acasa, prin care este recreata atmosfera de tabere, este facilitat contactul online al copiilor si sunt concepute si implementate diferite activitati online, pentru acestia Mai multe detalii