Tabere cu Suflet

Totul Va Fi Bine

Totul Va Fi Bine?

 

Inscriere WeCare

E

pidemia de coronavirus a reprezentat o incercare deosebita, iar restrictiile din timpul starii de urgenta ne-au afectat pe toti, indiferent de varsta. Expertii avertizeaza ca perturbarea rutinei si privarea libertatii de a circula pe o durata indelungata de timp poate duce la boli psihice.
Pentru a preveni acest pericol, prin programul WeCare Punti de Lumina am creat doua proiecte WeCare prin care ne-am propus sa ajutam si sa oferim solutii celor aflati in nevoie.

Unul dintre ele este proiectul #TotulVaFiBine, prin care ne propuneam sa oferim solutii persoanelor in varsta si celor aflati in nevoie pentru a-i ajuta sa treaca mai usor peste aceasta perioada dificila. Proiectul a fost lansat in martie 2020, odata cu declararea starii de urgenta pe teritoriul Romaniei si a avut o durata de doi ani. In cadrul proiectului am desfasurat mai multe activitati:

Mai multe detalii

In afara acestui proiect, in aceasta perioada a fost creat programul WeCare Tabara de Acasa, prin care ne-am propus sa recreem atmosfera de taberem a fost facilitat contactul online al copiilor si au fost concepute si implementate diferite activitati online, pentru acestia.

Mai multe detalii