Tabere cu Suflet

Snowboard

Tabara de Snowboard

INSCRIERE

 

Cand? 30 ianuarie - 4 februarie 2022

 

Unde? La Predeal. Vom sta la Hotel Alpin 3*, situat chiar la baza partiei Clabucet

 

Ce facem? Sunt doua sesiuni zilnic, in total vom sta 20 de ore pe partie. Grupele sunt de cate 1 - 5 copii la un monitor.
La finalul taberei vom participa la un concurs care conteaza pentru Cupa Tabere cu Suflet la Schi si Snowboard:)
Seara, copiii vor lua parte la diferite activitati recreative.
Vezi detalii tabara

 

Varsta recomandata Nu impunem limite de varsta la activitatile pe care le organizam, insa, fiind vorba de perioada vacantei, majoritatea copiilor care vin in aceasta tabara au varste cuprinse intre 7 si 16 ani.
Poze din anii trecuti: 2015 | 2016 | 2017

 

Cat costa? Pretul este de 340 Euro. Pentru plata unui avans cu 2 luni inainte de inceperea taberei, se acorda o reducere de 10% prin programul Early Booking.

 

Ce asiguram? Cazare Hotel 3*, 3 mese, Instruire Schi / Snowboard, ceai si gustari pe partie, transport din Bucuresti, supraveghere copii si, nu in ultimul rand, Povesti din Tabere cu Suflet, impreuna cu multa pasiune si dedicare:) Vezi ce asiguram  • Pret Skipass

 

Cum rezerv? Inscrierea se poate face aici.
Rezervarea devine ferma dupa plata unui avans de minim 700 lei. Plata se poate face cash sau in Contul Asociatiei. La detalii plata va rugam sa treceti "Contract Sponsorizare".
Dupa ce faceti plata, va rugam sa ne confirmati printr-un simplu email.
Contractul se gaseste aici. Pentru validarea inscrierii, va rugam sa il completati si sa ni-l transmiteti.

 

Asociatia Tabere cu Suflet Taberele, Weekendurile Active, precum si celalalte Activitati ale Asociatiei sunt deschise exclusiv membrilor. Mai multe detalii
Daca doriti sa intrati in Familia Tabere cu Suflet si sa aderati ca membru, beneficiind de toate avantajele rezervate membrilor, va rugam sa completati Formularul de Inscriere si sa semnati Cererea de Adeziune. Cotizatia anuala este in valoare de 50 lei.

 

WeCare Prin achitarea integrala a costului taberelor, ajutati un copil fara posibilitati materiale sa vina gratuit in tabere! 10% din costul total al taberei este directionat catre programul WeCare Zambet pentru toti Copiii, prin care oferim ajutor copiilor defavorizati. Mai multe detalii

Snowboard