×
Tabere cu Suflet

Home / Weekend Activ

Weekend Activ la Schi

Weekend Activ pe Zapada este un proiect WeCare prin care ne propunem sa transmitem bucuria alunecarii pe Schiuri sau Snowboard!
Organizam Concursuri si Iesiri saptamanale, pentru copii si adulti, atat pentru incepatori cat si pentru avansati sau chiar pentru grupa de performanta! In lunile in care nu este zapada, initiem copiii pe Partia de Schi Indoor din Bucuresti:)

Unde mergem: Sinaia, Predeal, Busteni, Azuga, Poiana Brasov sau Bucuresti

Ce facem: Schi sau Snowboarding

Nivel: Nivelul recomandat difera de la iesire la iesire, functie de statiunea in care mergem si de dificultatea partiilor, dar si de nivelul celorlalti participanti. Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati.

Cost: Exista 3 variante:
- Just Ski in care oferim doar Instruire, costul in aceasta varianta fiind 100 lei / copil / zi.
- Just Race care implica participarea la o etapa a Cupei Tabere cu Suflet la Schi si Snowboard. Participarea este gratuita, toate costurile fiind acoperite prin programul WeCare Sport pentru toti Copiii.
- All inclusive care cuprinde transport din Bucuresti, masa, supraveghere si instruire schi / snowboard, costul fiind de 150 lei.
Detinatorii de abonamente Weekend Activ beneficiaza de reduceri intre 15% si 25%.

Urmatoarele Weekenduri Active: Vezi Programul iesirilor

Data limita: Va rugam ajutati-ne sa ne organizam mai bine, Inscriindu-va cu cel putin 5 zile inainte de eveniment. Va multumim!

INSCRIERE