Tabere cu Suflet

Ski

Schi si Snowboard la Predeal

 

S

tatiunea Predeal se afla pe valea superioara a raului Prahova, la 1100 m altitudine, intr-un cadru natural remarcabil, fiind inconjurata de Mtii Postavaru, Bucegi, Baiului si Piatra Mare. Este orasul din Romania situat la cea mai mare altitudine, iar iernile sunt reci si cu multa zapada.

Harta partii Predeal
Harta partiilor Click pentru a mari
La Predeal sunt 4 partii, dintre care o partie luminata. Toate partiile au instalatii de zapada artificiala. Doua dintre partii au peste 2 km lungime, iar primaria are in plan marirea domeniului schiabil cu alte partii care sa faca legatura cu domeniul Azuga.

Partiile sunt deservite de un teleschi si un telescaun, ambele debraiabile. Pret skipass

Copiii de de la grupele de intermediari si avansati vor urca cu telescaunul sau teleschiul si vor schia pe toate partiile, functie de conditiile de zapada. Debutantii vor invata prin metoda fara plug pe partia de incepatori, apoi, functie de aptitudini, vor urca mai intai cu babyskiul, apoi cu telescaunul si vor schia pe celelalte partii.

Daca nu aveti echipament, puteti inchiria de la centrul de inchirieri. Va rugam doar sa ne comunicati greutatea, inaltimea si numarul de la picior al copilului. Se pot inchiria clapari / boots, schiuri / snowboard, bete si casca, iar pretul variaza intre 25 si 35 Ron / zi functie de perioada.

Vom sta la Hotel Atelier 3* sau Hotel Cool 3*. Detalii cazare

Programul Taberelor de Schi si Snowboard

 

Asociatia Tabere cu Suflet: Taberele, Weekendurile Active, precum si celalalte Activitati ale Asociatiei sunt deschise exclusiv membrilor. Mai multe detalii
Daca doriti sa intrati in Familia Tabere cu Suflet si sa aderati ca membru, beneficiind de toate avantajele rezervate membrilor, va rugam sa completati Formularul de Inscriere si sa semnati Cererea de Adeziune. Cotizatia anuala este in valoare de 50 lei.

 

WeCare Prin achitarea integrala a costului taberelor, ajutati un copil fara posibilitati materiale sa vina gratuit in tabere! 10% din costul total al taberei este directionat catre programul WeCare Zambet pentru toti Copiii, prin care oferim ajutor copiilor defavorizati. Mai multe detalii

Ski