Tabere cu Suflet

La Schi pe Ghetar

La Schi pe Ghetar

INSCRIERE

Cand mergem? 22 - 29 octombrie 2022

 

Unde? La Hintertux. Mai multe detalii despre Cazare

 

Ce facem? Schiem si ne antrenam cu Austrian Racing Camp, pe unul dintre cei mai mari ghetari din Austria. Antrenamentul pe partie are loc de dimineata de la 8:00, pana la inchiderea cablurilor!
Dupa-amiaza continuam antrenamentul in sala. Seara analizam progresele pe video, apoi avem diferite activitati interactive. La finalul taberei participam la Cupa Tabere cu Suflet la Schi si Snowboard:)
Poze din anii trecuti: 2017 | 2018 | 2019
Detalii tabara

 

Varsta recomandata: 8 - 19 ani.

 

Cat costa? Contributia pentru aceasta tabara este de 1000 Euro. Pentru tinerii de 16-19 ani este un cost suplimentar de 100 Euro de la skipass.

 

Ce asiguram? Zbor cu avionul la Munchen, transfer de la aeroport la hotel, cazare cu demipsensiune, Skipass, instruire Schi, transfer la partie, supraveghere copii. Ce asiguram

 

Cum rezerv? Rezervarea devine ferma dupa plata unui avans de 50%. Termenul pentru plata avansului este cu 90 zile inainte de inceperea taberei, iar plata se poate face cash sau in Contul Asociatiei.
In cazul in care se depaseste termenul de plata, exista posibilitatea ca pretul sa creasca datorita biletului de avion.
La detalii plata va rugam sa treceti "Contract Sponsorizare", iar dupa ce faceti plata, va rugam sa ne confirmati printr-un simplu email.
Contractul se gaseste aici. Pentru validarea inscrierii, va rugam sa il completati si sa ni-l transmiteti.

 

Asociatia Tabere cu Suflet: Taberele, Weekendurile Active, precum si celalalte Activitati ale Asociatiei sunt deschise exclusiv membrilor. Mai multe detalii
Daca doriti sa intrati in Familia Tabere cu Suflet si sa aderati ca membru, beneficiind de toate avantajele rezervate membrilor, va rugam sa completati Formularul de Inscriere si sa semnati Cererea de Adeziune. Cotizatia anuala este in valoare de 50 lei.

 

WeCare Prin achitarea integrala a costului taberelor, ajutati un copil fara posibilitati materiale sa vina gratuit in tabere! 10% din costul total al taberei este directionat catre programul WeCare Zambet pentru toti Copiii, prin care oferim ajutor copiilor defavorizati. Mai multe detalii

Ski