Tabere cu Suflet

La Schi pe Ghetar

La Schi pe Ghetar

INSCRIERE

Cand mergem? 26 octombrie - 2 noiembrie 2024

 

Unde? La Hintertux. Mai multe detalii despre Cazare

 

Ce facem? Schiem si ne antrenam cu Austrian Racing Camp, pe unul dintre cei mai mari ghetari din Austria. Antrenamentul pe partie are loc de dimineata de la 8:00, pana la inchiderea cablurilor!
Dupa-amiaza continuam antrenamentul in sala. Seara analizam progresele pe video, apoi avem diferite activitati interactive. La finalul taberei participam la Cupa Tabere cu Suflet la Schi si Snowboard:)
Daca vreti sa revedeti pozele din anii trecuti: 2017 | 2018 | 2019
Detalii tabara

 

Varsta recomandata: Sunt bineveniti copii si tineri de 8 - 19 ani.

 

Cat costa? Contributia pentru aceasta tabara este de 1300 Euro. Pretul fara transport si transfer inclus este 850 Euro. Pentru tinerii de 16-19 ani este un cost suplimentar de la skipass.

 

Ce asiguram? Zbor cu avionul la Munchen, transfer de la aeroport la hotel, cazare cu demipsensiune, Skipass, instruire Schi, transfer la partie, supraveghere copii. Ce asiguram

 

Cum rezerv? Rezervarea devine ferma dupa plata unui avans de 50%. Termenul pentru plata avansului este cu 90 zile inainte de inceperea taberei, iar plata se poate face cash sau in Contul Asociatiei.
In cazul in care se depaseste termenul de plata, exista posibilitatea ca pretul sa creasca datorita biletului de avion.
La detalii plata va rugam sa treceti "Contract Sponsorizare", iar dupa ce faceti plata, va rugam sa ne confirmati printr-un simplu email.
Contractul se gaseste aici. Pentru validarea inscrierii, va rugam sa il completati si sa ni-l transmiteti.

 

Asociatia Tabere cu Suflet: Aceasta tabara este deschisa exclusiv pentru membrii Asociatiei Tabere cu Suflet.
Daca nu sunteti membru si doriti sa deveniti, va rugam sa consultati Conditiile de Aderare, apoi sa completati Formularul de Inscriere si sa semnati Cererea de Adeziune.

 

WeCare: In urma cresterii fara precedent, din ultimii ani, a costurilor la cazare si la celelalte servicii, am fost nevoiti sa majoram si noi contributia an de an:( Daca doriti sa veniti in tabara insa nu puteti acoperi aceasta contributie, va rugam sa ne spuneti si va ajutam cu drag prin programele WeCare. Mai multe detalii
De asemenea, prin achitarea integrala a contributiei, puteti ajuta un copil fara posibilitati materiale sa vina gratuit in tabere, 10% din costul total al taberei fiind directionat catre programul WeCare Zambet pentru toti Copiii. Mai multe detalii

Ski