Tabere cu Suflet

Ski

Schi si Snowboard in Austria

 

Zilertal - Hintertux
Valea Zilletertal este una dintre cele mai frumoase din Tirol si din intreaga Austrie!
Aici se afla Zillertal Arena, unul dintre cele mai mari si mai spectaculoase spatii schiabile din Tirol. Are 139 de km de partii si 51 de instalatii de transport pe cablu si cuprinde regiunile Zell im Zillertal, Mayrhofen, Gerlos, Wald-Königsleiten, Kriml si Hochkrimml.
Pe ghetarul Hintertux din apropiere, sub Vf.Oplerer (3476 m) se poate schia tot timpul anului. Cu cei 59 km de partii si 19 instalatii de transport pe cablu, Hintertux este practic cel mai mare spatiu schiabil de altitudine din Austria.
Unde ne cazam

Zillertal

 

Flatach
Situat in rezervatia naturala Hoche Tauern, nu departe vf. Grossglockner (3798 m) - cel mai inalt din Austria, Molltalegletscher este considerat, pe buna dreptate, unul dintre cei mai frumosi ghetari din Carinthia (Kärnten) si din intreaga Austriei.
Iubitorii schiului vor gasi aici 53 de km de partii albastre, rosii sau negre, un Snowpark cu Boredercross, BigAir si Wellenbahn. Cei avansati se vor putea bucura din plin de partiile lungi si spectaculoase.
Un funicular subteran face legatura cu statiunea Flatach, aflata la 8 km.
In zilele in care este prea frig pe ghetar, vom schia la Ankogel, Malnitz sau alte statiuni mai joase.
Vezi unde schiem

Flatach

 

Annaberg
Annaberg este o statiune situata in spatiul schiabil Dachstein West, in partea centrala a Austriei. Este conectata prin mijloace de transport pe cablu cu alte doua statiuni: Gosau si Russbach.
Iubitorii schiului se pot bucura aici de 142 km de partii, dintre care 12 km de partii negre (inclusiv partia de slalom "Marcel Hirscher"), 96 de partii rosii si 34 de partii albastre. Si pentru ca sa nu avem emotii cu zapada, tunurile de zapada acopera 86% din partii.
Vezi unde ne cazam

Dachstein

 

Programul Taberelor de Schi si Snowboard