Tabere cu Suflet

Transilvania pe 2 Roti

Transilvania pe 2 Roti

INSCRIERE

 

Cand mergem? 25 - 30 iul 2022

 

Unde? Circuit in Transilvania. Vom sta la pensiuni de 3*, in Aita, Varghis, Cobor sau alte sate sasesti si secuiesti

 

Ce facem? Pedalam zilnic 10 - 30 km, pe drumuri de pamant, poteci, alei de bicicleta si drumuri asfaltate putin umblate. Vom vizita Cetati si Biserici Fortificate, Castele si Monumente ale Naturii, pe un traseu ce leaga Sf.Gheorghe de Sighisoara.
Seara participam la diferite jocuri si activitati interactive (exp. Talent Show, Dixit etc).

Vezi detalii tabara

 

Ce vizitam?
Iata un exemplu de program:
- Cetati fortificate (exp: Viscri, Homorod, Jibert, Dacia, Felmer, Cobor, Halmeag)
- Cheile Varghisului,
- Pestera Orban Balazs,
- Vulcanul stins de la Racos
- Lacul de Smarald si coloanele de bazalt de la Racos,
- Cheile Oltului si cetatea dacica de pe Tipia Ormenisului
- Pasul Vadas
Poze din anii trecuti: 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | 2021

 

Nivel recomandat Transilvania pe 2 Roti este un circuit in care dormim in fiecare zi in alta parte si in care avem de trecut pasuri si de pedalat distante considerabile. Pentru a face fata, este nevoie de o anumita conditie fizica, de determinare, precum si de o bicicleta echipata corespunzator.

 

Cat costa? Pretul este de 330 Euro. Membrii Asociatiei Tabere cu Suflet pot beneficia de o reducere de 10% prin programul Early Booking, in cazul platii unui avans cu 2 luni inainte de inceperea taberei.

 

Ce asiguram? Cazare pensiuni 3*, 3 mese, pranz on bike, ghidare, masina de insotire, supraveghere copii si, nu in ultimul rand, multa distractie:)
Transportul din Bucuresti pana la locul de desfasurare al Taberei, inclusiv bicicleta, este oferit pentru participanti in limita locurilor disponibile in microbuzul Asociatiei Tabere cu Suflet.

 

Cum rezerv? Inscrierea se poate face aici.
Rezervarea devine ferma dupa plata unui avans de minim 600 lei. Plata se poate face cash sau in Contul Asociatiei. La detalii plata va rugam sa treceti "Contract Sponsorizare".
Dupa ce faceti plata, va rugam sa ne confirmati printr-un simplu email.
Contractul se gaseste aici. Pentru validarea inscrierii, va rugam sa il completati si sa ni-l transmiteti.

 

Asociatia Tabere cu Suflet Taberele, Weekendurile Active, precum si celalalte Activitati ale Asociatiei sunt deschise exclusiv membrilor. Mai multe detalii
Daca doriti sa intrati in Familia Tabere cu Suflet si sa aderati ca membru, beneficiind de toate avantajele rezervate membrilor, va rugam sa completati Formularul de Inscriere si sa semnati Cererea de Adeziune. Cotizatia anuala este in valoare de 50 lei.

 

WeCare Prin achitarea integrala a costului taberelor, ajutati un copil fara posibilitati materiale sa vina gratuit in tabere! 10% din costul total al taberei este directionat catre programul WeCare Zambet pentru toti Copiii, prin care oferim ajutor copiilor defavorizati. Mai multe detalii

Tabere Vara