Tabere cu Suflet

Tabara pe 2 Roti

Tabara pe 2 Roti

INSCRIERE

 

Cand mergem? 21 -26 august 2022

 

Unde? Sinaia, Vila Tabere cu Suflet sau Hotel Cota 1400
Detalii cazare

 

Ce facem? Dimineata pedalam pe traseele Tabere cu Suflet, iar dupa-amiaza facem diferite activitati. Vom face drumetii, ne vom Catara, vom merge la Piscina, vom vizita Castelul Peles si vom participa la mai multe Competitii.
Seara este dedicata activitatilor recreative. Copiii vor juca Dixit, Mafia si alte jocuri interactive, si se vor pregati pentru finala Talent Show.
Poze din anii trecuti: 2009 | 2010 | 2011 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2021
Detalii tabara

 

Varsta recomandata Nu impunem limite de varsta la activitatile pe care le organizam, insa din experienta taberelor trecute va putem spune ca in aceasta tabara vin copii intre 7 si 16 ani.

 

Cat costa? Pretul este de 280 Euro. Membrii Asociatiei Tabere cu Suflet pot beneficia de o reducere de 10% prin programul Early Booking, in cazul platii unui avans cu 2 luni inainte de inceperea taberei.

 

Ce asiguram?Cazare Hotel 3*, 3 mese, gustari on bike, activitati interactive, supraveghere copii, distractie si voie buna:)
Transportul din Bucuresti pana la locul de desfasurare al Taberei este oferit pentru participanti in limita locurilor disponibile in microbuzul Asociatiei Tabere cu Suflet.

 

Cum rezerv? Inscrierea se poate face aici.
Rezervarea devine ferma dupa plata unui avans de minim 600 lei. Plata se poate face cash sau in Contul Asociatiei. La detalii plata va rugam sa treceti "Contract Sponsorizare".
Dupa ce faceti plata, va rugam sa ne confirmati printr-un simplu email.
Contractul se gaseste aici. Pentru validarea inscrierii, va rugam sa il completati si sa ni-l transmiteti.

 

Asociatia Tabere cu Suflet Taberele, Weekendurile Active, precum si celalalte Activitati ale Asociatiei sunt deschise exclusiv membrilor. Mai multe detalii
Daca doriti sa intrati in Familia Tabere cu Suflet si sa aderati ca membru, beneficiind de toate avantajele rezervate membrilor, va rugam sa completati Formularul de Inscriere si sa semnati Cererea de Adeziune. Cotizatia anuala este in valoare de 50 lei.

 

WeCare Prin achitarea integrala a costului taberelor, ajutati un copil fara posibilitati materiale sa vina gratuit in tabere! 10% din costul total al taberei este directionat catre programul WeCare Zambet pentru toti Copiii, prin care oferim ajutor copiilor defavorizati. Mai multe detalii

Tabere Vara