Tabere cu Suflet

Schi

Tabere in Austria

INSCRIERE

 

Cand? 26 APR - 3 MAI 2024

 

Unde? In Austria, la Mayrhofen, in inima spatiului schiabil Zillertal Arena. Mai multe detalii despre Cazare

 

Ce facem? Schiem sau ne vom da cu placa de dimineata, de la 9:00, pana la inchiderea cablurilor! Vom schia atat in Zillertal Arena, cat si pe ghetarul Hintertux.
Grupele sunt de cate 5 - 10 copii, functie de nivel. Vor fi grupe de intermediari si de perfomanta Detalii grupe
Ne vom antrena, iar la finalul taberei vom participa la Cupa Tabere cu Suflet la Schi si Snowboard:)
Dupa schi distractia continua, căci vom avea diferite activitati recreative, vom merge la Water Park, ne vom catara, iar intr-o zi vom parcurge o Via Ferrata:)
Daca vreti sa revedeti pozele din anii trecuti: 2017 | 2018 | 2019 | 2024
Detalii tabara

 

Varsta recomandata: 8 - 19 ani

 

Cat costa? Contributia pentru aceasta tabara este de 1250 Euro.
In acest pret se asigura, practic, totul: zbor cu avionul la Munchen, transfer de la aeroport la hotel (175 km), cazare cu demipensiune, ceai si gustari pe partie, Skipass, instruire Schi, transfer la partie, supraveghere copii. Vezi ce asiguram
Pentru copiii de peste 12 ani poate fi un cost suplimentar de la biletul de avion, iar pentru tinerii de 16-19 ani este un cost suplimentar de 125 Euro de la skipass.
Pentru a fi cat mai accesibile, Taberele din strainatate sunt construite pe costuri, astfel ca Scoala de Schi este ProBono in aceasta tabara.

 

Cum rezerv? Rezervarea devine ferma dupa plata unui avans de 50%. Termenul pentru plata avansului este cu 90 zile inainte de inceperea taberei, iar plata se poate face in lei, in Contul Asociatiei. In cazul in care se depaseste termenul de plata, pretul poate sa fie mai mare datorita biletului de avion.
La detalii plata va rugam sa treceti "Contract Sponsorizare", iar dupa ce faceti plata, va rugam sa ne confirmati printr-un simplu email.
Contractul se gaseste aici. Pentru validarea inscrierii, va rugam sa il completati si sa ni-l transmiteti.

 

Asociatia Tabere cu Suflet: Aceasta tabara este deschisa exclusiv pentru membrii Asociatiei Tabere cu Suflet.
Daca nu sunteti membru si doriti sa deveniti, va rugam sa consultati Conditiile de Aderare, apoi sa completati Formularul de Inscriere si sa semnati Cererea de Adeziune.

 

Ski