Tabere cu Suflet

Saptamana Verde

Saptamana Verde

S

aptamana Verde este un program national introdus in scoli in 2023, in urma colaborarii dintre Ministerul Educatiei si Ministerul Mediului. Programul este in acord cu prevederile raportului „Educația privind schimbările climatice și mediul în școli sustenabile” elaborat de către grupul de lucru de la nivelul Administrației Prezidențiale, ale Strategiei naționale privind educația pentru mediu și schimbări climatice 2023-2030 și ale Strategiei naționale pentru dezvoltarea durabilă a României 2030.
Prin acest program se doreste ca, timp de o saptamana, elevii sa iasa din sala de clasa si sa învete despre natură și despre schimbările climatice. Perioada este la alegerea scolilor, insa trebuie sa se incadreze intr-un anumit interval. In Saptamana Verde nu se fac ore.

Mai multe detalii

Pentru a sprijini acest program, care este in acord cu Valorile Tabere cu Suflet si cu principiul Verde, am pregatit mai multe activitati educative, in natura, de una sau mai multe zile! Si pentru ca totul sa fie si mai placut, activitatile sunt ProBono, costurile fiind sustinute prin programul Edu WeCare:)

INSCRIERE

 

 

Mai multe oferte pentru Scoli si Gradinite:

Scoala Altfel Oferte Scoli si Gradinite Excelenta Tabere cu Suflet
Edu WeCare Scoala Tabere cu Suflet Competitii pentru Copii