Tabere cu Suflet

Jucarii pentru Copii

Inscriere WeCare

 

J

ucarii pentru Copii este un program WeCare al Asociatiei Tabere cu Suflet, prin care distribuim Jucarii, Alimente si Hainute pentru Copii. Beneficiarii programului au varste cuprinse intre 3 si 10 ani si fac parte din urmatoarele grupuri: copii institutionalizati, copii cu diferite forme de handicap sau boala, copii care provin din medii defavorizate, copii ai caror parinti au venituri reduse, sau, pur si simplu, cei care solicita acest ajutor.
Obiectivul urmarit este dezvoltarea normala a copiilor si promovarea unei Lumi mai Bune!

Valorile noastre

 

Beneficiari program
Programul a inceput in martie 2013, iar pana in 2015 peste 2000 de copii au primit diferite forme de ajutor: Jucarii, Alimente, Hainute si alte cadouri. In decembrie 2015 programul a fost suspendat din lipsa de fonduri, toate ajutoarele ulterioare fiind sustinute din fondurile personale ale membrilor.

Beneficiari program

 

De ce publicam aceste informatii? Pentru Transparenta, pentru Incredere si pentru o Luma mai Buna. Afla mai multe

Cine ne sponsorizeaza? In afara persoanelor care doneaza sume de bani sau se implica voluntar, nu suntem sponsorizati de nimeni. Daca vreti sa contribuiti, puteti sa o faceti prin donatii in contul Asociatiei Tabere Cu Suflet, prin Paypal sau prin directionarea a 3,5% din venit. Va multumim!

Fiecare Zambet conteaza!
Lista Donori