×
Tabere cu Suflet

Home / Proiecte WeCare / Cabinetul de Psihologie

Psi

 

Inscriere WeCare

 

Dezvoltarea psihomotorie normala a Copiilor este unul dintre obiectivele esentiale ale Asociatiei Tabere cu Suflet.
Pentru dezvoltarea fizica s-au organizat mai multe Competitii si activitati sportive in aer liber, iar in ce priveste zona psihologica, au fost dezvoltate mai multe activitati ce au ca obiectiv dezvoltarea senzoriala, intelectuala, afectiva si sociala a Copilului.
In paralel cu aceste activitati, impreuna cu partenerii nostri oferim diferite variante de consiliere psihologica, dezvoltare personala sau cautare a echilibrului interior:

Mai multe detalii


Asociația Geofilosofice de Studii Antropologice și Culturale (AGEAC) este o instituție umanistică, filosofică și antropologică a cărei rațiune de a fi este aceea de a investiga valorile culturale încorporate în tradițiile, folclorul, mitologia, filosofia, arta, obiceiurile și credințele tuturor popoarelor din antichitate, cu scopul de a extrage din ele principiile și valorile care îi permit omului modern să trăiască într-un mod mai conștient și mai inteligent.

"Gnoza este o invatatura cosmica ce aspira sa readuca in interiorul fiecaruia dintre noi capacitatea de a trai constient si inteligent" – Samael Aun Weor

Mai multe detalii


Xing Shen Zhuang este o metodă chinezească tradiţională de cultivare a sănătăţii care s-a dezvoltat în contextul practicilor taoiste. Această metodă îşi propune reunificarea conştiinţei, a sufletului (Shen), cu corpul fizic (Xing).
Reformulând am putea spune că această practică reface „legăturile” profunde şi invizibile al sufletului şi minţii cu corpul fizic, prin îmbunătăţirea stării de sănătate a acestuia, acţionând în principal asupra coloanei vertebrale.
Practica are trei etape fundamentale:

"Meditatia este cea mai directa cale de cunoastere a sinelui si a universului"

Mai multe detalii


"Mens sana in corpore sano!" - Decimus Iunius Iuvenalis Mai multe citate