×
Tabere cu Suflet

Home / Proiecte WeCare / We Care pentru o Lume mai Buna

We Care pentru o Lume mai Buna

Programele WeCare au aparut din nevoia de compasiune. Persoane nevoiase, cu diferite probleme, ne cereau ajutorul, iar noi simteam ca este de datoria noastra sa ajutam, dupa nevoile fiecaruia si dupa puterile noastre.

Pe langa acestia, de-a lungul timpului am avut parte si de altfel de cereri si revendicari, din partea unor persoane care nu aveau, sau nu solicitau nevoi financiare. Unii se simteau pur si simplu nedreptatiti, altii erau manati de orgoliu, iar altii vroiau doar sa profite si sa obtina diferite avantaje.
Fideli Valorilor noastre, am incercat sa oferim sprijin, fara sa judecam, tuturor celor care ne cereau ajutorul. Unii ne-au tratat cu respect si bunavointa, altii nu, caci nu toti ne impartasesc Valorile. De la toti insa am invatat cate ceva.
Pentru ei am relansat programul WeCare pentru o Lume mai Buna, pe care l-am redenumit "Acte de Bunatate pentru o Lume mai Buna"

 

"Cand cel pe care l-am ajutat din suflet, ma raneste adanc si ma trateaza rau, voi invata sa il privesc ca pe un invatator spiritual!" - Geshe Langri Tangpa (1054 - 1123)

 

Beneficiari program