×
Tabere cu Suflet

Home / Proiecte WeCare / Daruieste

Zambet pentru toti Copiii

Mulțumim tuturor celor care de ani buni ne ajuta sa oferim Zambete Copiilor! Smile:)
Anual, sute de copii beneficiaza de aceste Zambete si nu numai, prin Programele WeCare avand acces la Tabere gratuite, Competitii, Jucarii si alte beneficii.

"A darui este o experienta care iti va transforma viata,
chiar daca incepi prin a darui, cu generozitate, un simplu Zambet!"

Mai multe citate »


Cum ne puteti sustine

Sunt mai multe moduri prin care ne puteti ajuta. Daca sunteti persoana fizica si doriti sa ne sustineti, o puteti face prin redirectionarea unui procent din impozitul pe venit sau, in mod direct, prin donatii. De asemenea, indeplinim toate conditiile impuse de lege pentru a primi sponsorizari de la firme.❶  Varianta pentru Persoane fizice - REDIRECTIONARE 3.5%
Daca sunteti persoana fizica si aveti venituri din salarii si pensii sau alte activitati, puteti sa sustineti Asociatia tabere cu Suflet prin redirectionarea unui procent din impozitul pe venit. Nu costa nimic si necesita doar simpla trimitere a unui formular.

Question mark   Cum directionez 3,5 % din Impozitul pe Venit

# Pasul :   Descarcarea Formularului

Alegeti formularul corespunzator veniturilor dvs:

# Pasul :   Completarea Formularului


# Pasul :   Trimiterea Formularuluii


Alte variante de completare

Ce facem cu fondurile stranse »

Question mark   De ce sa redirectionez 3,5% din Impozit

Mai multe citate care ne inspira »


Question mark   Cum mai puteti ajuta

❷  Varianta pentru Microintreprinderi sau Societati comerciale - SPONSORIZARI
Asociatia Tabere cu Suflet este înregistrată în Registrul entităților / unităților de cult pentru care se acordă reduceri fiscale. Cu alte cuvinte, beneficiati de facilitati fiscale atunci cand sponsorizati Asociatia noastra. Pentru aceasta este necesara incheierea unui contract de sponsorizare. Conform codului fiscal, sponsorizarea poate fi facuta atat de o microintreprindere, cat si de o societate comercială care plătește impozit.❸  Alte cai de sustinere
In afara de sponsorizare sau redirectionarea unui procent din impozitul pe venit, exista si alte metode directe de sustinere.
Prin donatii directe in Contul Asociatiei
Prin donatii in contul de Pay Pal
Printr-un simplu share Smile:)

Va multumim pentru Zambetele oferite Copiilor:)


Ce facem cu fondurile obtinute

Incepand din anul 2010, prin proiectele WeCare Asociatia Tabere cu Suflet ajuta anual sute de copii, oferind Tabere gratuite, Competitii, Jucarii si alte beneficii. Sunt peste 20 de astfel de proiecte in derulare, prin care sunt ajutati copii cu situatii speciale si nu numai. Prin programele WeCare ne propunem sa promovam o Lume mai Buna, oferind sprijin celor ce au nevoie de ajutor si inspirand si pe altii prin exemplul personal.

Programe WeCare »