Tabere cu Suflet

Promotii, Oferte si Oportunitati

 

Pentru a facilita inscrierea in Tabere si nu numai, am creat mai multe variante de reduceri pentru toti membrii Asociatiei Tabere cu Suflet, aplicabile la inscrierea la toate programele Asociatiei: Tabere de Schi, Tabere de Vara, Weekend Activ sau Competitii. Iata lista promotiilor active:

Prin programul WeCare Zambet pentru toti Copiii, copiii fara posibilitati materiale beneficiaza de reduceri intre 50% si 100% la toate programele Tabere cu Suflet. Mai multe detalii »


Prin inscrierea si plata din timp, ne ajutati sa ne organizam mai bine si sa avem programe mai bune si mai frumoase pentru copii:) Pentru inscrierea si plata din timp a unui avans, va oferim diferite reduceri:
Early Booking - Tabere de Vara: 10% reducere pentru plata unui avans cu doua luni inainte de inceperea taberei;
Early Booking - Tabere de Schi si Snowboard: 12% reducere pentru plata unui avans cu doua luni inainte de inceperea taberei (se aplica exclusiv la Taberele de Schi si Snowboard din afara Vacantelor Scolare);
Very Early Booking: 14-16% reducere pentru plata unui avans inainte de 1 august - pentru Taberele de Schi si Snowboard (in afara Vacantelor Scolare), respectiv inainte de 1 ianuarie - pentru Taberele de Vara;
Alte reduceri: 20% reducere pentru Scoala de Schi, pentru plata unui avans cu doua luni inainte (exclusiv in afara Vacantelor Scolare)
Atentie: Avansul nu este rambursabil!


Asociatia Tabere cu Suflet rasplateste Excelenta!
Programul de Excelenta este un program WeCare prin care Copiii cu rezultate deosebite la invatatura, indiferent de scoala la care invata, beneficiaza de reducere 10% la activitatile Tabere cu Suflet! Mai multe detalii
In plus, de aceasta reducere pot beneficia toti copiii de la doua scoli de prestigiu din Bucuresti - Liceul teoretic Ady Endre si Scoala nr.56 Jose Marti! Reducerea este valabila pentru o activitate pe an. Mai multe detalii »


Vreti sa reveniti in Tabere cu Suflet? Pentru noi este cel mai bun Feedback! Inseamna ca v-a placut, inseamna ca facem bine ce facem si ca munca noastra este cu folos!
Ca sa va incurajam, oferim 10% reducere copiilor care vin in a doua tabara in decursul unui sezon (de vara sau iarna), cu conditia ca inscrierea si plata avansului sa fie facuta cu cel putin o luna inainte de inceperea taberei.
Reducerea este valabila si pentru al doilea frate care vine in aceeasi tabara! Mai multe detalii »


Am creat acest abonament pentru a facilita inscrierea la programul Weekend Activ. Prin acest program ne propunem sa iesim weekend de weekend, iarna la Schi si Snowboard, iar in restul anului la Catarat, Drumetii, Ture Velo, Ture de Echitatie, cu Caiacul si multe altele. Mai multe detalii
Cardul este destinat persoanelor care, indiferent de varsta, isi doresc un stil de viata activ. Costul cardului estet de 150 lei / an. Prin achizitionarea lui:
• beneficiati de reduceri intre 15 % si 25 % la toate iesirile de Weekend
• aveti acces la toate programele, inclusiv la cele dedicate exclusiv detinatorilor de abonamente.


Clubul Tabere cu Suflet organizeaza diverse competitii si activitati sportive pentru copii si adulti. Membrii Clubului pot reprezenta Clubul la competitiile sportive si pot beneficia de diferite facilitati:

  • gratuitati la Competitiile proprii, organizate de Clubul Tabere cu Suflet la 10 discipline sportive
  • acoperirea taxei de participare la competitiile organizate de alte asociatii partenere
  • reduceri si gratuitati la antrenamente si la programele dedicate membrilor Clubului Tabere cu Suflet


Prin sistemul de Vouchere, Asociatia Tabere cu Suflet isi propune sa motiveze copiii sa participe la competitii.
Voucherele pot fi de 50 lei, 100 lei, 500 lei sau procent de 10% si sunt oferite la competitiile organizate sau sponsorizate de Asociatia Tabere cu Suflet.


Asociatia Tabere cu Suflet este o familie deschisa tuturor copiilor, indiferent de posibilitatile materiale sau scoala de la care provin. Chiar daca majoritatea celor care vin in Tabere cu Suflet sunt copii individuali, ne dorim sa colaboram si cu Institutiile de Invatamant. De aceea am creat o oferta speciala. Mai multe detalii »

 

Atentie: Ofertele si promotiile nu se cumuleaza!

 

"Miza educatiei este Umanitatea" - Gabriel Sandoiu, Colegiul Sf.Sava   Mai multe Citate »