Tabere cu Suflet

Cine suntem?

Tabere cu Suflet este un proiect nascut din pasiunea pentru Schi si pentru Copii! Radu Savin, initiatorul proiectului, a absolvit Scoala de Monitori de Schi si cea de Instructori de Alpinism pentru Copii si Tineret organizata de Asociatia Austriaca de Alpinism (ÖAV). In anii '90, a inceput sa organizeze diverse activitati pentru copii. Ted si Sara, copiii care au imprumutat numele si sufletul proiectului, au aparut un deceniu mai tarziu. Asa s-a nascut Asociatia Nonprofit Tabere cu Suflet, avand ca obiectiv dezvoltarea si implementarea de activitati pentru copii si adulti!

Afla mai multe

 

Echipa Tabere cu Suflet

Echipa Tabere cu Suflet este formata din instructori si educatori specializati in programe pentru copii, cu o experienta aplicata de peste 25 de ani. Instructorii Tabere cu Suflet sunt certificati de Ministerul Educatiei Nationale si de Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale, precum si de asociatii internationale de prestigiu, cum ar fi Asociatia Austriaca de Alpinism (ÖAV) sau Asociatia Internationala a Instructorilor de Schi (ISIA).

Vezi Echipa

 

Familia Tabere cu Suflet

Organizam activitati pentru copii de mai bine de 10 ani si multi dintre copii au venit an de an, crescand practic sub ochii nostri! Sunt peste 5000 de copii care au participat, de-a lungul timpului, la Taberele, Competitiile si Weekendurile Active pe care le organizam. Iar majoritatea au revenit:)
Sunt bine veniti in Familia noastra toti cei care ne impartasesc Valorile:) Va multumim si va asteptam cu drag!

Valori

 

Viziunea Tabere cu Suflet

Avem viziunea unei Lumi mai Bune, in care primeaza bunatatea si dorinta de a ajuta dezinteresat. De aceea am creat programul WeCare, prin care ajutam pe toti cei aflati in nevoie. Principalul program este Zambet pentru toti Copiii, prin care oferim copiilor acces la activitatile noastre, indiferent de statutul social sau resursele financiare.

Programe WeCare