Tabere cu Suflet

Vrei sa devii Membru?

Asociatia Tabere cu Suflet

Conform statutului, Asociatia Tabere cu Suflet este o oganizatie fara scop patrimonial (non profit), constituita sub forma unui Club sportiv, care organizeaza Tabere, Competitii si diferite alte Activitati pentru copii si adulti. O definitie insa mai aproape de adevar ar putea fi: "O Familie aproape de Sport si de Natura, pentru toti Copiii si Membrii sai" :)
Aceasta este o stare de fapt si, pentru a tine cont de ea, incepand din anul 2019, activitatile Asociatiei sunt deschise exclusiv membrilor. Exceptie fac, pentru moment, Competitiile, la care pot lua parte si persoane din afara Asociatiei.

 

Cum devin Membru
Este foarte simplu! Pentru a adera la Asociatia Tabere cu Suflet, este suficient sa completati Formularul de Inscriere si sa semnati Cererea de Adeziune. Pot adera atat persoanele fizice cat si cele juridice.

Sunt 4 categorii de Membri:

Statutul de membru pe anul in curs va da dreptul sa incrieti una sau mai multe persoane, copii sau adulti, la programele Tabere cu Suflet din anul respectiv. Cotizatia pentru anul 2019 este de 50 lei si trebuie achitata pentru fiecare persoana participanta in parte. Mai multe detalii

 

Scop si Obiective
Asociatia Tabere cu Suflet este constituita ca persoana juridica fara scop patrimonial, de interes general, conform OG 26 / 2000. Conform statutului, scopul principal al Asociatiei este promovarea sportului la copii cu varste intre 3 si 18 ani, ca mijloc de recreere, pentru a asigura dezvoltarea armonioasa psiho-motorie a acestora, afirmarea pe plan sportiv si dezvoltarea simtului competitional, toate acestea in cadru supravegheat, in timpul liber si pe perioada vacantelor.

Pentru indeplinirea scopului propus, Asociatia are mai multe obiective:

 

Drepturi si Obligatii
Conform statutului, in calitatea de Membru Sustinator al Asociatiei Tabere cu Suflet aveti urmatoarele drepturi

si obligatii: