Tabere cu Suflet

Home / Tabere Vara / Pe Carari de Munte

Pe Carari de Munte

INSCRIERE

 

Cand mergem? 21 - 26 iunie 2020

 

Unde? La Cabana Poiana Secuilor din Masivul Postavarul

 

Ce facem? Invatam sa respectam Muntele, apoi mergem in drumetie in Masivul Postavaru, ne cataram, facem atelier de escalada in Cheile Rasnoavei, invatam sa coboram in rapel, ne familiarizam cu busola si invatam sa ne orientam si, nu in ultimul rand, cautam Comori, jucam Battlefield si ne distram pe cinste!
Seara spunem Povesti si cantam la foc de tabara, jucam Dixit, Mafia si alte jocuri interactive.
Poze din anii trecuti: 2009 | 2011 | 2012 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019
Vezi detalii tabara

 

Varsta recomandata Nu impunem limite de varsta la activitatile pe care le organizam, insa din experienta taberelor trecute va putem spune ca in aceasta tabara vin copii intre 7 si 16 ani.

 

Cat costa? Pretul este de 260 Euro. Membrii Asociatiei Tabere cu Suflet pot beneficia de o reducere de 10% prin programul Early Booking, in cazul platii unui avans cu 2 luni inainte de inceperea taberei.

 

Ce asiguram? Cazare Cabana 3 copii in camera, 3 mese, gustari intre mese, activitati, supraveghere copii, activitati interactive si, nu in ultimul rand, Povesti din Tabere cu Suflet, impreuna cu multa pasiune si dedicare:)
Transportul din Bucuresti pana la locul de desfasurare al Taberei este oferit pentru participanti in limita locurilor disponibile in microbuzul Asociatiei Tabere cu Suflet.

 

Cum rezerv? Inscrierea se poate face aici.
Rezervarea devine ferma dupa plata unui avans de minim 600 lei. Plata se poate face cash sau in Contul Asociatiei. La detalii plata va rugam sa treceti "Contract Sponsorizare".
Dupa ce faceti plata, va rugam sa ne confirmati printr-un simplu email.
Contractul se gaseste aici. Pentru validarea inscrierii, va rugam sa il completati si sa ni-l transmiteti.

 

Asociatia Tabere cu Suflet Taberele, Weekendurile Active, precum si celalalte Activitati ale Asociatiei sunt deschise exclusiv membrilor. Mai multe detalii
Daca doriti sa intrati in Familia Tabere cu Suflet si sa aderati ca membru, beneficiind de toate avantajele rezervate membrilor, va rugam sa completati Formularul de Inscriere si sa semnati Cererea de Adeziune. Cotizatia anuala este in valoare de 50 lei.

 

WeCare Prin achitarea integrala a costului taberelor, ajutati un copil fara posibilitati materiale sa vina gratuit in tabere! 10% din costul total al taberei este directionat catre programul WeCare Zambet pentru toti Copiii, prin care oferim ajutor copiilor defavorizati. Mai multe detalii

Tabere Vara