Tabere cu Suflet

Academia de Tenis

Academia de Tenis

INSCRIERE

 

Cand mergem? 31 iulie - 5 august 2022

 

Unde stam? La Hotel Cool 3* din Predeal
Detalii Hotel

 

Ce facem? Avem doua antrenamente pe zi, dimineata si dupa-amiaza, pe terenul de zgura sau, daca ploua, in sala de sport. Vor fi grupe de incepatori, intermediari sau avansati. Antrenamentul, fara sa se rezume la acestea, consta in
- Incalzire: exercitii de motricitate / exercitii de echilibru / coordonarea membrelor superioare cu cele inferioare  / exercitii de viteza de reactie
- Controlul mingii in stare statica
- Lovirea corecta a mingii forehand
- Lovirea corecta a mingii backhand
- Bataia mingii cu partener fara fileu
- Antrenament de bataie a mingii la perete
- Perfectionarea loviturii de forehand+backhand cu transfer de greutate spre inainte
- Lovitura de forehand cu preasezare din pas adaugat printre jaloane
- Serviciul si aruncarea mingii pentru lovitura de serviciu
-Antrenament de viteza & antrenament de forta
Seara este dedicata activitatilor interactive, jucam Dixit, Mafia, ne pregatim de finala Talent Show si spunem Povesti:)
Varsta recomandata 7 - 16 ani.
Poze din anii trecuti: 2017 | 2018 | 2019
Detalii tabara

 

Cat costa? Pretul este de 320 Euro. Membrii Asociatiei Tabere cu Suflet beneficiaza de o reducere de 10% prin programul Early Booking in cazul platii unui avans cu 2 luni inainte de inceperea taberei.

 

Ce asiguram? Cazare Pensiune 3*, 3 mese, gustari intre mese, transport din Bucuresti, acces la terenul de tenis, instruire tenis, supraveghere copii, activitati interactive, jocuri si multa voie buna:)
Transportul din Bucuresti pana la locul de desfasurare al Taberei este oferit pentru participanti in limita locurilor disponibile in microbuzul Asociatiei Tabere cu Suflet.

 

Cum rezerv? Inscrierea se poate face aici.
Rezervarea devine ferma dupa plata unui avans de minim 700 lei. Plata se poate face cash sau in Contul Asociatiei. La detalii plata va rugam sa treceti "Contract Sponsorizare".
Dupa ce faceti plata, va rugam sa ne confirmati printr-un simplu email.
Contractul se gaseste aici. Pentru validarea inscrierii, va rugam sa il completati si sa ni-l transmiteti.

 

Asociatia Tabere cu Suflet Taberele, Weekendurile Active, precum si celalalte Activitati ale Asociatiei sunt deschise exclusiv membrilor. Mai multe detalii
Daca doriti sa intrati in Familia Tabere cu Suflet si sa aderati ca membru, beneficiind de toate avantajele rezervate membrilor, va rugam sa completati Formularul de Inscriere si sa semnati Cererea de Adeziune. Cotizatia anuala este in valoare de 50 lei.

 

WeCare Prin achitarea integrala a costului taberelor, ajutati un copil fara posibilitati materiale sa vina gratuit in tabere! 10% din costul total al taberei este directionat catre programul WeCare Zambet pentru toti Copiii, prin care oferim ajutor copiilor defavorizati. Mai multe detalii

Tabere Vara