Tabere cu Suflet

Tabara de Povesti

Tabara de Povesti

INSCRIERE

 

Cand mergem? 25 - 30 iunie 2022

Unde? La Hotel Cool 3* sau alt hotel din Predeal

 

Ce facem? Tabara este axata pe Povestile din Cetatea Vrajitoarei:) Vom face mai multe drumetii prin Padurea Piticilor, vom invata sa ne orientam cu busola si vom descoperi Comoara Spiridusilor, timp in care vom invata sa respectam muntele si sa fim o Echipa. Dupa-amiaza vom juca Battlefield si alte jocuri si, in spiritul Tabere cu Suflet, vom participa la mai multe Competitii.
Seara este dedicata activitatilor recreative. Vom juca Dixit, Mafia si alte jocuri interactive. De asemenea, intr-una dintre seri ne vom pregati si vom participa la Talent Show:)
Poze din anii trecuti: 2021
Vezi detalii tabara

 

Varsta recomandata: Nu impunem limite de varsta la activitatile pe care le organizam, insa din experienta taberelor trecute va putem spune ca in aceasta tabara vin copii intre 4 si 14 ani.

 

Cat costa? Contributia pentru aceasta tabara este de 280 Euro.

 

Oferte si Oportunitati: Functie de momentul platii, membrii Asociatiei pot beneficia de diferite oferte si oportunitati:
• Reducere 12% pentru plata unui avans cu 3 luni inainte de inceperea taberei, prin programul Early Booking EB12
• Reducere 10% pentru plata unui avans cu 2 luni inainte de inceperea taberei, prin programul Early Booking EB10
• De asemenea, in cazul platii avansului cu doua saptamani inainte de inceperea tabarei, contributia se majoreaza cu 5%, iar in cazul platii avansului in ultima saptamana, majorarea este de 10%.
Mai multe detalii

 

Ce asiguram? Cazare Hotel 3*, 3 mese zilnic, gustari intre mese, activitati, supraveghere copii si, nu in ultimul rand, Povesti din Tabere cu Suflet, impreuna cu multa pasiune si dedicare:)
Transportul din Bucuresti pana la locul de desfasurare al Taberei este oferit pentru participanti in limita locurilor disponibile in microbuzul Asociatiei Tabere cu Suflet.

 

Cum rezerv? Inscrierea se poate face aici.
Rezervarea devine ferma dupa plata unui avans de minim 600 lei. Plata se poate face cash sau in Contul Asociatiei. La detalii plata va rugam sa treceti "Contract Sponsorizare".
Dupa ce faceti plata, va rugam sa ne confirmati printr-un simplu email.
Contractul se gaseste aici. Pentru validarea inscrierii, va rugam sa il completati si sa ni-l transmiteti.

 

Asociatia Tabere cu Suflet: Taberele, Weekendurile Active, precum si celalalte Activitati ale Asociatiei sunt deschise exclusiv membrilor. Mai multe detalii
Daca doriti sa intrati in Familia Tabere cu Suflet si sa aderati ca membru, beneficiind de toate avantajele rezervate membrilor, va rugam sa completati Formularul de Inscriere si sa semnati Cererea de Adeziune. Cotizatia anuala este in valoare de 50 lei.

 

WeCare Prin achitarea integrala a costului taberelor, ajutati un copil fara posibilitati materiale sa vina gratuit in tabere! 10% din costul total al taberei este directionat catre programul WeCare Zambet pentru toti Copiii, prin care oferim ajutor copiilor defavorizati. Mai multe detalii

Tabere Vara