Tabere cu Suflet

Tabara Micii Alpinisti

Micii Alpinisti

INSCRIERE

 

Cand mergem? 3 - 8 iulie 2022

 

Unde stam? La Vila Tabere cu Suflet din Sinaia

 

Ce facem? Invatam diferenta dintre Alpinism si Escalada, apoi invatam despre echipament si despre regulile de siguranta. Invatam cum sa facem nodurile si cum sa ne asiguram. Catararea are loc pe faleza scoala de la Sf.Ana.
Ne vom antrena, iar la finalul taberei vom participa la doua competitii de alpinism si alergare.
In afara de alpinism coboram in Rapel, ne dam in Pendul, mergem in drumetii si dormim o noapte la cort.
Seara este dedicata jocurilor interactive: Talent Show, Dixit, Mafia, Crime Quest si multe altele.
Poze din anii trecuti: 2012 | 2013 | 2014 | 2016 | 2020 |
Vezi detalii tabara

 

Varsta recomandata 7 - 16 ani

 

Cat costa? Pretul este de 280 Euro. Membrii Asociatiei Tabere cu Suflet pot beneficia de o reducere de 10% prin programul Early Booking, in cazul platii unui avans cu 2 luni inainte de inceperea taberei.

 

Ce asiguram? Cazare Hotel 3*, 3 mese, gustari intre mese, instruire alpinsim, competitii, supraveghere copii, activitati interactive, jocuri si multa voie buna:)
Transportul din Bucuresti pana la locul de desfasurare al Taberei este oferit pentru participanti in limita locurilor disponibile in microbuzul Asociatiei Tabere cu Suflet.

 

Cum rezerv? Inscrierea se poate face aici.
Rezervarea devine ferma dupa plata unui avans de minim 600 lei. Plata se poate face cash sau in Contul Asociatiei. La detalii plata va rugam sa treceti "Contract Sponsorizare".
Dupa ce faceti plata, va rugam sa ne confirmati printr-un simplu email.
Contractul se gaseste aici. Pentru validarea inscrierii, va rugam sa il completati si sa ni-l transmiteti.

 

Asociatia Tabere cu Suflet Taberele, Weekendurile Active, precum si celalalte Activitati ale Asociatiei sunt deschise exclusiv membrilor. Mai multe detalii
Daca doriti sa intrati in Familia Tabere cu Suflet si sa aderati ca membru, beneficiind de toate avantajele rezervate membrilor, va rugam sa completati Formularul de Inscriere si sa semnati Cererea de Adeziune. Cotizatia anuala este in valoare de 50 lei.

 

WeCare Prin achitarea integrala a costului taberelor, ajutati un copil fara posibilitati materiale sa vina gratuit in tabere! 10% din costul total al taberei este directionat catre programul WeCare Zambet pentru toti Copiii, prin care oferim ajutor copiilor defavorizati. Mai multe detalii

Tabere Vara