Tabere cu Suflet

Tabara de Echitatie

Tabara de Echitatie

INSCRIERE

 

Cand mergem? Sunt mai multe perioade disponibile:
• Micii Calareti 19 - 24 iunie 2022 Breaza
• Calaretii Veseli 7 - 12 august 2022 Valcele
• Pe Caluti 28 august - 2 septembrie 2022 Breaza
• Calutii Fermecati 23 - 28 octombrie 2022 Breaza

 

Unde? La Taberele de la Breaza vom sta la Vila Anuta sau la Vila Tabere cu Suflet, functie de numarul de copii, iar de calarit vom calari la Centrul de Echitatie din Valea Tarsei.
La Taberele de la Valcele, jud. Covasna, vom sta la Pensiunea Casa cu Flori din Valea Crisului sau la Centrul de EchitaĊ£ie de la Campul lui Benedek, unde vom si calari.

 

Ce facem? Facem cunostinta cu calutii, ne obisnuim cu ei, apoi ne urcam in sa si invatam sa calarim la pas si la trap! De asemenea vom invata cum sa ingrijim calutii, iar intr-o zi ii vom tesala singuri si le vom pregati harnasamentul.
Vom calari cate o ora pe zi, mai intai in arena, apoi vom face excursii calare pe dealurile din jur. In ultima zi vom avea un concurs de echitatie in care ne vom verifica cunostintele acumulate.
In afara de calarie, vom facem drumetii, vom vizita Castele si vom avea o multime de activitati interesante!
Seara este dedicata activitatilor recreative. Copiii vor juca Dixit, Mafia si alte jocuri interactive si se vor pregati pentru finala Talent Show.
Poze din anii trecuti: 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | 2021
Vezi detalii tabara

 

Varsta recomandata: Nu impunem limite de varsta la activitatile pe care le organizam, insa din experienta taberelor trecute va putem spune ca in aceasta tabara vin copii intre 7 si 16 ani.

 

Cat costa? Contributia pentru aceasta tabara este de 330 Euro.

 

Oferte si Oportunitati: Functie de momentul platii, membrii Asociatiei pot beneficia de diferite oferte si oportunitati:
• Reducere 12% pentru plata unui avans cu 3 luni inainte de inceperea taberei, prin programul Early Booking EB12
• Reducere 10% pentru plata unui avans cu 2 luni inainte de inceperea taberei, prin programul Early Booking EB10
• De asemenea, in cazul platii avansului cu doua saptamani inainte de inceperea tabarei, contributia se majoreaza cu 5%, iar in cazul platii avansului in ultima saptamana, majorarea este de 10%.
Mai multe detalii

 

Ce asiguram? 5 ore de echitatie, instruire, concursuri, cazare Pensiune 3*, 3 mese, gustari intre mese, supraveghere copii si, nu in ultimul rand, activitati extra si Povesti din Tabere cu Suflet
Transportul din Bucuresti pana la locul de desfasurare al Taberei este oferit pentru participanti in limita locurilor disponibile in microbuzul Asociatiei Tabere cu Suflet.

 

Cum rezerv? Inscrierea se poate face aici.
Rezervarea devine ferma dupa plata unui avans de minim 700 lei. Plata se poate face cash sau in Contul Asociatiei. La detalii plata va rugam sa treceti "Contract Sponsorizare".
Dupa ce faceti plata, va rugam sa ne confirmati printr-un simplu email.
Contractul se gaseste aici. Pentru validarea inscrierii, va rugam sa il completati si sa ni-l transmiteti.

 

Asociatia Tabere cu Suflet: Taberele, Weekendurile Active, precum si celalalte Activitati ale Asociatiei sunt deschise exclusiv membrilor. Mai multe detalii
Daca doriti sa intrati in Familia Tabere cu Suflet si sa aderati ca membru, beneficiind de toate avantajele rezervate membrilor, va rugam sa completati Formularul de Inscriere si sa semnati Cererea de Adeziune. Cotizatia anuala este in valoare de 50 lei.

 

WeCare Prin achitarea integrala a costului taberelor, ajutati un copil fara posibilitati materiale sa vina gratuit in tabere! 10% din costul total al taberei este directionat catre programul WeCare Zambet pentru toti Copiii, prin care oferim ajutor copiilor defavorizati. Mai multe detalii

Tabere Vara