Tabere cu Suflet

Tabara lui Harry Potter

Tabara lui Harry Potter

INSCRIERE

 

Cand mergem? 23 - 30 august 2020

 

Unde? In Campusul Universitatii St.Edmund din Canterbury, in camere cu 2-4 locuri, cu baie proprie.
Detalii tabara

 

Ce facem? Dimineata studiem intensiv lb.engleza cu profesori nativi. In total sunt 20 de ore de lb.engleza pe saptamana. La toate activitatile, inclusiv in afara orelor de curs, se vorbeste lb.engleza.
Dupa-amiaza avem diferite activitati: ne pregatim pentru Festivalul Artelor pe tari, participam la Festivalul Medieval, ne plimbam cu barca, cautam Comori si descoperim misterele Catedralei din Canterbury si il vom intalni pe Harry Potter:) Intr-o zi vom face o vizita la Londra.
Seara avem Olimpiada Tarilor, Teatru, Vizionare de film sau Karaoke.
Poze din Tabara lui Harry Potter

"All the activities in the school were very funny" - Mai multe Marturii

 

Varsta necesara 8 - 16 ani.

 

Cat costa? Contributia pentru aceasta tabara este de 1100 GBP

 

Ce asiguram? Transport cu avionul Bucuresti - Londra (Tarom sau British Airways), cazare in campusul univeristatii, 3 mese, gustari intre mese, activitati, lectii lb.engleza, supraveghere copii si, nu in ultimul rand, o experienta de neuitat:)

 

Cum rezerv? Rezervarea devine ferma dupa plata unui avans de 50%. Termenul pentru plata avansului este cu 90 zile inainte de inceperea taberei, iar plata se poate face cash sau in Contul Asociatiei.
Dupa ce faceti plata, va rugam sa ne confirmati printr-un simplu email.
Contractul se gaseste aici. Pentru validarea inscrierii, va rugam sa il completati si sa ni-l transmiteti.

 

Asociatia Tabere cu Suflet: Aceasta tabara este deschisa exclusiv pentru membrii Asociatiei Tabere cu Suflet.
Daca nu sunteti membru si doriti sa deveniti, va rugam sa consultati Conditiile de Aderare, apoi sa completati Formularul de Inscriere si sa semnati Cererea de Adeziune.

 

WeCare: Prin achitarea integrala a contributiei, puteti ajuta un copil fara posibilitati materiale sa vina gratuit in tabere, 10% din costul total al taberei fiind directionat catre programul WeCare Zambet pentru toti Copiii. Mai multe detalii

Scoala Tabere Cu Suflet