Tabere cu Suflet

Tabara lui Harry Potter

Tabara lui Harry Potter

INSCRIERE

 

Cand mergem? 9 - 16 august 2024

 

Unde? La Tonbridge School din Kent, UK Mai multe detalii

 

Ce facem? Școala de Vară de la Tonbridge School este locul unde copiii se vor bucura de o experiență multiculturală de neuitat, interacționând cu tineri din diferite țări și împărtășind experiențe și perspective unice:)
Cu un curriculum diversificat și activități captivante, copiii vor avea ocazia să isi perfectioneze competențele lingvistice la limba engleza si, totodata, sa exploreze subiecte precum știința sau artele. Iar programul se extinde dincolo de sala de clasă, oferind copiilor o șansa unică de a explora orașele istorice precum Londra, Cambridge sau Kent.
La Școala noastră de vară, accentul este pus pe:
● English Proficiency: Îmbunătățirea competențelor lingvistice cu profesori nativi de limba engleză;
● Public Speaking: Construirea încrederii și stăpânirea artei comunicării;
● STEM: Implicarea în activități stimulative de știință, tehnologie, inginerie și matematică;
● Leadership: Cultivarea calității de conducere care inspiră și motiveaza.

Toate sesiunile sunt conduse de profesori nativi vorbitori de limba engleză, asigurând un mediu de învățare autentic și imersiv.

Poze din Tabara: Mai multe poze

Marturii din Tabara: "All the activities in the school were very funny" - Mai multe Marturii

 

Varsta necesara 8 - 16 ani.

 

Cat costa? Contributia pentru aceasta tabara este de 1600 GBP

 

Cum rezerv? Rezervarea devine ferma dupa plata unui avans de 50%. Termenul pentru plata avansului este 20 aprilie, iar plata se poate face in RON, in Contul Asociatiei.
Dupa ce faceti plata, va rugam sa ne confirmati printr-un simplu email. In cazul in care se depaseste termenul de plata, pretul poate sa fie mai mare.

 

Oferte: Pentru plata unui avans pana pe 30 martie se ofera o reducere de 10% prin programul Early Booking. Mai multe detalii

 

Ce asiguram? Transport cu avionul Bucuresti - Londra (Tarom sau British Airways), cazare in campusul univeristatii, 3 mese, activitati, cursuri lb.engleza, supraveghere copii si, nu in ultimul rand, o experienta de neuitat:)

 

Asociatia Tabere cu Suflet: Aceasta tabara este deschisa exclusiv pentru membrii Asociatiei Tabere cu Suflet.
Daca nu sunteti membru si doriti sa deveniti, va rugam sa consultati Conditiile de Aderare, apoi sa completati Formularul de Inscriere si sa semnati Cererea de Adeziune.

 

Scoala Tabere Cu Suflet