Tabere cu Suflet

Tabara de Halloween

Tabara de Toamna

INSCRIERE

 

Cand? 23 - 28 octombrie 2022

 

Unde? La Hotel Cool 3* din Predeal sau la Vila Tabere cu Suflet din Sinaia

 

Ce facem? Avem un program divers si plin de activitati! Mergem in drumetie in Masivul Piatra Mare, strabatem Canionul 7 Scari sau Cascada Tamina, mergem la cabana Susai sau la cabana Garbova, ne distram in Aventura Parc, ne cataram pe stanca, zburam cu tiroliana, ne balacim si ne dam in tobogane la Paradisul Acvatic, spunem povesti, facem plimbare cu tortele si ne pregatim costumele de Halloween!
De asemenea, vom participa la nu mai putin de 4 competitii, la alergare, alpinism, inot si sarituri.
Seara este dedicata activitatilor recreative. Jucam Dixit, Mafia si alte jocuri interactive. De asemenea, intr-una dintre seri va avea loc finala Talent Show, iar in alta vom avea bal mascat de Halloween:)

Poze din anii trecuti: 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020
Vezi detalii tabara

 

Varsta recomandata Nu impunem limite de varsta la activitatile pe care le organizam, insa din experienta taberelor trecute va putem spune ca in aceasta tabara vin copii intre 6 si 16 ani.

 

Cat costa? Pretul este de 280 Euro. Membrii Asociatiei Tabere cu Suflet pot beneficia de o reducere de 10% prin programul Early Booking, in cazul platii unui avans cu 2 luni inainte de inceperea taberei.

 

Ce asiguram? Cazare Hotel 3*, 3 mese, gustari intre mese, supraveghere copii, supraveghere copii, activitati interactive, jocuri si multa voie buna:)
Transportul din Bucuresti pana la locul de desfasurare al Taberei este oferit pentru participanti in limita locurilor disponibile in microbuzul Asociatiei Tabere cu Suflet.

 

Cum rezerv? Inscrierea se poate face aici.
Rezervarea devine ferma dupa plata unui avans de minim 600 lei. Plata se poate face cash sau in Contul Asociatiei. La detalii plata va rugam sa treceti "Contract Sponsorizare".
Dupa ce faceti plata, va rugam sa ne confirmati printr-un simplu email.
Contractul se gaseste aici. Pentru validarea inscrierii, va rugam sa il completati si sa ni-l transmiteti.

 

Asociatia Tabere cu Suflet Taberele, Weekendurile Active, precum si celalalte Activitati ale Asociatiei sunt deschise exclusiv membrilor. Mai multe detalii
Daca doriti sa intrati in Familia Tabere cu Suflet si sa aderati ca membru, beneficiind de toate avantajele rezervate membrilor, va rugam sa completati Formularul de Inscriere si sa semnati Cererea de Adeziune. Cotizatia anuala este in valoare de 50 lei.

 

WeCare Prin achitarea integrala a costului taberelor, ajutati un copil fara posibilitati materiale sa vina gratuit in tabere! 10% din costul total al taberei este directionat catre programul WeCare Zambet pentru toti Copiii, prin care oferim ajutor copiilor defavorizati. Mai multe detalii

Tabere Vara