Tabere cu Suflet

Tabara de Fotografie

Tabara de Fotografie

INSCRIERE

 

Cand mergem? 31 iulie - 5 august 2022

 

Unde stam? La Hotel Cool 3* din Predeal
Detalii Hotel

 

Ce facem? Dimineata avem un curs de fotografie iar dupa-amiaza avem diverse ateliere. Cursul este structurat în 5 capitole și este construit astfel încât sa deprindem noțiunile de tehnică si să putem aprecia si intelege arta din spatele fotografiei

1 - Moduri de abordare a fotografiei - Fotografia ca limbaj pictural.

2 - Subiectul - tipuri de subiecte, alegerea și abordarea subiectului, fundalul

3 - Fotograful - motivația, adaptabilitatea, calitatea, simplitatea, impulsul de a crea, capacitatea de a gândi în imagini, de a relata și de a interpreta

4 - Fotografia - necesitatea și principiile controlului tehnic, culoarea, lumina și compoziția

5 - Proiectul fotografic - construcția, stilul și dezvoltarea în spațiu

Toate capitolele teoretice sunt susținute de sesiuni de practică, review-uri de imagini, dezbateri, plus exerciții de tehnică fotografică și creativitate. Cursurile vor fi sustinute de Dna. Denisa Simionescu, lector la Scoala de Fotografie.

Seara este dedicata activitatilor interactive, jucam Dixit, Mafia, spunem Povesti si ne pregatim de Talent Show:)

Vezi poze din anii trecuti: 2020
Detalii tabara

 

Varsta recomandata: 9 - 15 ani

 

Conditii participare Recomandam ca participantii sa aiba un aparat de fotografiat digital

 

Cat costa? Contributia pentru aceasta tabara este de 300 Euro.

 

Oferte si Oportunitati: Functie de momentul platii, membrii Asociatiei pot beneficia de diferite oferte si oportunitati:
• Reducere 12% pentru plata unui avans cu 3 luni inainte de inceperea taberei, prin programul Early Booking EB12
• Reducere 10% pentru plata unui avans cu 2 luni inainte de inceperea taberei, prin programul Early Booking EB10
• De asemenea, in cazul platii avansului cu doua saptamani inainte de inceperea tabarei, contributia se majoreaza cu 5%, iar in cazul platii avansului in ultima saptamana, majorarea este de 10%.
Mai multe detalii

 

Ce asiguram? Cazare Pensiune 3*, 3 mese, gustari intre mese, cursuri, materiale studiu, supraveghere copii, activitati interactive, jocuri si multa voie buna:)
Transportul din Bucuresti pana la locul de desfasurare al Taberei este oferit pentru participanti in limita locurilor disponibile in microbuzul Asociatiei Tabere cu Suflet.

 

Cum rezerv? Inscrierea se poate face aici.
Rezervarea devine ferma dupa plata unui avans de minim 600 lei. Plata se poate face cash sau in Contul Asociatiei. La detalii plata va rugam sa treceti "Contract Sponsorizare".
Dupa ce faceti plata, va rugam sa ne confirmati printr-un simplu email.
Contractul se gaseste aici. Pentru validarea inscrierii, va rugam sa il completati si sa ni-l transmiteti.

 

Asociatia Tabere cu Suflet: Taberele, Weekendurile Active, precum si celalalte Activitati ale Asociatiei sunt deschise exclusiv membrilor. Mai multe detalii
Daca doriti sa intrati in Familia Tabere cu Suflet si sa aderati ca membru, beneficiind de toate avantajele rezervate membrilor, va rugam sa completati Formularul de Inscriere si sa semnati Cererea de Adeziune. Cotizatia anuala este in valoare de 50 lei.

 

WeCare Prin achitarea integrala a costului taberelor, ajutati un copil fara posibilitati materiale sa vina gratuit in tabere! 10% din costul total al taberei este directionat catre programul WeCare Zambet pentru toti Copiii, prin care oferim ajutor copiilor defavorizati. Mai multe detalii

Tabere Vara