Tabere cu Suflet

Scufundari & Speo

Scufundari si Speo

INSCRIERE

 

Cand mergem? 14 - 19 iulie 2024

 

Unde? Vom sta la Pensiunea Sun House din 2 Mai iar activitatile le vom face in zona Mangalia. Detalii cazare

 

Ce facem? In aceasta Tabara vom descoperi doua dintre cele mai frumoase activitati in natura: Scufundarea si Speologia!
Vom incepe prin a invata partea teoretica, ce presupune scufundarea cu sistem autonam de respirat, cum comunicam sub apa si care sunt principiile de siguranta, apoi vom face o prima scufundare in Marea Neagra, tinuti de mana de un instructor NAUI. Dupa ce ne vom obisnui cu tubul de oxigen si detentorul, vom face o scufundare cu adevarat autonoma:)
Aflam despre arheologi si munca lor, apoi ne echipam cu echipament de speologie si exploram Pestera Icoane - una dintre cele mai renumite pesteri din Dobrogea. Ii vom afla trecutul, dar si mitul si legenda!
Vom invata despre Pestera Movile si aflam cum a fost descoperita, apoi vom merge in laborator si vom intelege de ce este atat de importanta pentru oamenii de stiinta de la NASA.
Vizitam Rezervatia Hagieni si aflam de ce este important sa pastram curat mediul inconjurator. Ne vom implica si intr-o actiune de ecologizare.
Seara este dedicata activitatilor interactive. Jucam Battlefield, Dixit, Mafia si ne pregatim pentru finala Talent Show.
Daca vreti sa revedeti pozele din anii trecuti: 2018 | 2019 | 2020 | 2021 | 2022
Detalii tabara

 

Varsta recomandata: Deoarece exista o varsta minima recomandata de PADI pentru scufundari, in aceasta tabara primim copii si adolescenti intre 10 si 18 ani.

 

Cat costa? Contributia pentru aceasta tabara este de 430 Euro.
In cazul in care doriti sa veniti insa nu puteti acoperi aceasta contributie, va rugam sa ne spuneti si va ajutam cu drag. Mai multe detalii

 

Ce asiguram? Cazare Pensiune 3*, 3 mese, instruire + echipament SCUBA, supraveghere copii, activitati interactive, jocuri si multa voie buna:)
Transportul din Bucuresti pana la locul de desfasurare al Taberei este oferit de catre Asociatia Tabere cu Suflet, in limita locurilor disponibile.

 

Cum rezerv? Inscrierea se poate face aici.
Rezervarea devine ferma dupa plata unui avans de minim 1000 lei. Avansul este nereturnabil. Plata se poate face cash sau in Contul Asociatiei. La detalii plata va rugam sa treceti "Contract Sponsorizare".
Dupa ce faceti plata, va rugam sa ne confirmati printr-un simplu email.
Contractul se gaseste aici. Pentru validarea inscrierii, va rugam sa il completati si sa ni-l transmiteti.

 

Oferte: Membrii Asociatiei pot beneficia de mai multe Oferte si Oportunitati. Mai multe detalii
Functie de momentul platii, se acorda diferite reduceri:
• Reducere 12% pentru plata unui avans cu 3 luni inainte de inceperea taberei, prin programul Early Booking EB12
• Reducere 8% pentru plata unui avans cu 2 luni inainte de inceperea taberei, prin programul Early Booking EB8
• De asemenea, in cazul platii avansului cu doua saptamani inainte de inceperea tabarei, contributia se majoreaza cu 5%, iar in cazul platii avansului in ultima saptamana, majorarea este de 10%. Mai multe detalii

 

Nu mai pot veni: In cazul mai putin fericit in care nu mai puteti veni in Tabara, prin activarea Optiunii Nu-Mai-Pot-Veni contributia se poate recupera integral. Mai multe detalii

 

Sa ne cunoastem: Tabere cu Suflet este o Familie extinsa, in care impartasim aceleasi Valori. Ne-ar face placere sa facem cunostinta inainte de tabara si sa va povestim despre aceste Valori:)
In plus, Tabara nu poate avea loc fara Incredere, de aceea este important sa ne cunoastem si sa construim impreuna Puntea Increderii. Pentru a facilita acest lucru am creat mai multe oportunitati. Mai multe detalii

 

Asociatia Tabere cu Suflet: Aceasta tabara este deschisa exclusiv pentru membrii Asociatiei Tabere cu Suflet.
Daca nu sunteti membru si doriti sa deveniti, va rugam sa consultati Conditiile de Aderare, apoi sa completati Formularul de Inscriere si sa semnati Cererea de Adeziune.

 

WeCare: In urma cresterii fara precedent, din ultimii ani, a costurilor la cazare si la celelalte servicii, am fost nevoiti sa majoram si noi contributia an de an:( Daca doriti sa veniti in tabara insa nu puteti acoperi aceasta contributie, va rugam sa ne spuneti si va ajutam cu drag prin programele WeCare. Mai multe detalii
De asemenea, prin achitarea integrala a contributiei, puteti ajuta un copil fara posibilitati materiale sa vina gratuit in tabere, 10% din costul total al taberei fiind directionat catre programul WeCare Zambet pentru toti Copiii. Mai multe detalii

Tabere Vara