Tabere cu Suflet

Scufundari & Speo

Scufundari si Speo

INSCRIERE

 

Cand mergem? 10 - 15 iulie 2022

 

Unde? Activitatile le vom face in zona Mangalia, iar cazarea va fi in 2 Mai, la Pensiunea Sun House. Detalii cazare

 

Ce facem? In aceasta Tabara vom fi introdusi in doua dintre cele mai frumoase activitati in natura: Scufundarea si Speologia!
Vom incepe prin a invata partea teoretica, ce presupune scufundarea cu sistem autonam de respirat, cum comunicam sub apa si care sunt principiile de siguranta, apoi vom face o prima scufundare in Marea Neagra, tinuti de mana de un instructor NAUI. Dupa ce ne vom obisnui cu tubul de oxigen si detentorul, vom face o scufundare cu adevarat autonoma:)
Aflam despre arheologi si munca lor, apoi ne echipam cu echipament de speologie si exploram Pestera Icoane - una dintre cele mai renumite pesteri din Dobrogea. Ii vom afla trecutul, dar si mitul si legenda!
Vom invata despre Pestera Movile si aflam cum a fost descoperita, apoi vom merge in laborator si vom intelege de ce este atat de importanta pentru oamenii de stiinta de la NASA.
Vizitam Rezervatia Hagieni si aflam de ce este important sa pastram curat mediul inconjurator. Ne vom implica si intr-o actiune de ecologizare.
Seara este dedicata activitatilor interactive. Jucam Battlefield, Dixit, Mafia si ne pregatim pentru finala Talent Show.
Vezi poze din anii trecuti: 2018 | 2019 | 2020 | 2021

Detalii tabara

 

Varsta recomandata: Deoarece exista o varsta minima recomandata de PADI pentru scufundari, in aceasta tabara primim copii si adolescenti intre 10 si 18 ani.

 

Cat costa? Contributia pentru aceasta tabara este de 340 Euro.

 

Oferte si Oportunitati: Functie de momentul platii, membrii Asociatiei pot beneficia de diferite oferte si oportunitati:
• Reducere 12% pentru plata unui avans cu 3 luni inainte de inceperea taberei, prin programul Early Booking EB12
• Reducere 10% pentru plata unui avans cu 2 luni inainte de inceperea taberei, prin programul Early Booking EB10
• De asemenea, in cazul platii avansului cu doua saptamani inainte de inceperea tabarei, contributia se majoreaza cu 5%, iar in cazul platii avansului in ultima saptamana, majorarea este de 10%.
Mai multe detalii

 

Ce asiguram? Cazare Pensiune 3*, 3 mese, instruire + echipament SCUBA, supraveghere copii, activitati interactive, jocuri si multa voie buna:)
Transportul din Bucuresti pana la locul de desfasurare al Taberei este oferit pentru participanti in limita locurilor disponibile in microbuzul Asociatiei Tabere cu Suflet.

 

Cum rezerv? Inscrierea se poate face aici.
Rezervarea devine ferma dupa plata unui avans de minim 700 lei. Plata se poate face cash sau in Contul Asociatiei. La detalii plata va rugam sa treceti "Contract Sponsorizare".
Dupa ce faceti plata, va rugam sa ne confirmati printr-un simplu email.
Contractul se gaseste aici. Pentru validarea inscrierii, va rugam sa il completati si sa ni-l transmiteti.

 

Asociatia Tabere cu Suflet: Taberele, Weekendurile Active, precum si celalalte Activitati ale Asociatiei sunt deschise exclusiv membrilor. Mai multe detalii
Daca doriti sa intrati in Familia Tabere cu Suflet si sa aderati ca membru, beneficiind de toate avantajele rezervate membrilor, va rugam sa completati Formularul de Inscriere si sa semnati Cererea de Adeziune. Cotizatia anuala este in valoare de 50 lei.

 

WeCare Prin achitarea integrala a costului taberelor, ajutati un copil fara posibilitati materiale sa vina gratuit in tabere! 10% din costul total al taberei este directionat catre programul WeCare Zambet pentru toti Copiii, prin care oferim ajutor copiilor defavorizati. Mai multe detalii

Tabere Vara