Tabere cu Suflet

Tabara Micii Cercetasi

Micii Speologi

INSCRIERE

 

Cand mergem? 19 - 24 august 2018

 

Unde? Casa Liliecilor din Jupanesti, jud.Mehedinti

 

Ce facem? Vom invata despre lumea subterana si despre insemnatatea ei pentru noi. Apoi vom invata despre echipamentul de speologie si despre regulile de siguranta.
Insotiti de instructori de la Grupul de Explorari Subacvatice si Speologie GESS, vom explora 4 pesteri care pot fi parcurse fara dificultati tehnice, insa cu galerii impresionante, pline de formatiuni, si cu o geneza interesanta.
In afara de speologie, vom face rapel si catarare si vom participa la doua competitii de alpinism si alergare.
Seara ascultam Povesti in jurul focului de tabara si jucam Dixit, Mafia, Talent Show si alte jocuri interactive.
Vezi detalii tabara

 

Varsta recomandata Nu impunem limite de varsta la activitatile pe care le organizam, insa din experienta taberelor trecute va putem spune ca in aceasta tabara vin copii intre 7 si 16 ani.

 

Cat costa? Pretul este de 250 Euro. Membrii Asociatiei Tabere cu Suflet pot beneficia de o reducere de 10% prin programul Early Booking, in cazul platii unui avans cu 2 luni inainte de inceperea taberei.

 

Ce asiguram? Cazare Pensiune 3*, 3 mese, gustari intre mese, instruire Speo, activitati, transport din Bucuresti, supraveghere copii si, nu in ultimul rand, Povesti din Tabere cu Suflet impreuna cu multa pasiune si dedicare:)

 

Cum rezerv? Inscrierea se poate face aici.
Rezervarea devine ferma dupa plata unui avans de minim 700 lei. Plata se poate face cash sau in Contul Asociatiei. La detalii plata va rugam sa treceti "Contract Sponsorizare".
Dupa ce faceti plata, va rugam sa ne confirmati printr-un simplu email.
Contractul se gaseste aici. Pentru validarea inscrierii, va rugam sa il completati si sa ni-l transmiteti.

 

Asociatia Tabere cu Suflet Taberele, Weekendurile Active, precum si celalalte Activitati ale Asociatiei sunt deschise exclusiv membrilor. Mai multe detalii
Daca doriti sa intrati in Familia Tabere cu Suflet si sa aderati ca membru, beneficiind de toate avantajele rezervate membrilor, va rugam sa completati Formularul de Inscriere si sa semnati Cererea de Adeziune. Cotizatia anuala este in valoare de 50 lei.

 

WeCare Prin achitarea integrala a costului taberelor, ajutati un copil fara posibilitati materiale sa vina gratuit in tabere! 10% din costul total al taberei este directionat catre programul WeCare Zambet pentru toti Copiii, prin care oferim ajutor copiilor defavorizati. Mai multe detalii

Tabere Vara