Tabere cu Suflet

Slovenia pe 2 Roti

Slovenia pe 2 Roti

INSCRIERE

"Slovenia este un urias Parc Natural scaldat de soarele bland al Mediteranei, in care maiestosii Alpii isi dau mana cu Adriatica cea albastra!"

 

Cand mergem? 25 august - 1 septembrie 2018

 

Unde? Predil, Bovec, Soka, Postojna, Izola, Portoroz. Cazarea se face la Pensiuni si Camping

 

Ce facem? Coboram cu bicicleta de la munte la mare si vedem o multime de locuri interesante! Vom pedala zilnic cate 30 - 50 km, cu putin urcari si multe coborari. Se ruleaza pe asfalt, drumuri pietruite sau alei de biciclete. Si pentru ca nimic sa nu ne strice bucuria, bagajele vor veni cu masina de asistenta, iar transportul se face cu avionul.

 

Ce vedem? De-a lungul celor 6 zile vom pedala in una dintre cele mai frumoase zone din Alpii Julieni, printre piscurile albite ale uriasilor Triglav si Mangart si vom vedea o multime de monumente naturale sau facute de mana omului! Vom vizita Pestera Postojna si Cetatea de Calcar - "Perla Carstului European" cum i se mai spune, Soka - cunoscut ca Raul de Smarald datorita frumusetii sale, cetati si fortarete din vremea habsburgilor, urmele unui drum roman si un site arheologic din acea perioada, iar la final vom ajunge pe litoralul Dalmat al Marii Adriatice si ne vom balaci intr-un golf cu apa de cristal:)
Vezi Detalii traseu

 

Varsta recomandata 8 - 18 ani.

 

Cat costa? Pretul este de 850 Euro, inclusiv biletul de avion si transportul bicicletei. Pretul fara transport inclus este 550 Euro.

 

Ce asiguram? Avion Bucuresti - Liubliana sau Klagenfurt, ghidaj, masina asistenta, transport biciclete + bagaje, cazare cu mic dejun 7 zile

 

Cum rezerv? Rezervarea devine ferma dupa plata unui avans de 50% lei. Termenul pentru plata avansului este cu 90 zile inainte de inceperea taberei, iar plata se poate face cash sau in Contul Asociatiei.
In cazul in care se depaseste termenul de plata, exista posibilitatea ca pretul sa creasca datorita biletului de avion.
La detalii plata va rugam sa treceti "Contract Sponsorizare", iar dupa ce faceti plata, va rugam sa ne confirmati printr-un simplu email.
Contractul se gaseste aici. Pentru validarea inscrierii, va rugam sa il completati si sa ni-l transmiteti.

 

Asociatia Tabere cu Suflet Taberele, Weekendurile Active, precum si celalalte Activitati ale Asociatiei sunt deschise exclusiv membrilor. Mai multe detalii
Daca doriti sa intrati in Familia Tabere cu Suflet si sa aderati ca membru, beneficiind de toate avantajele rezervate membrilor, va rugam sa completati Formularul de Inscriere si sa semnati Cererea de Adeziune. Cotizatia anuala este in valoare de 50 lei.

 

WeCare Prin achitarea integrala a costului taberelor, ajutati un copil fara posibilitati materiale sa vina gratuit in tabere! 10% din costul total al taberei este directionat catre programul WeCare Zambet pentru toti Copiii, prin care oferim ajutor copiilor defavorizati. Mai multe detalii

Tabere Vara