Tabere cu Suflet

Valea Loirei pe 2 Roti

Valea Loirei pe bicicleta

INSCRIERE

 

"Valea Loarei este o uriasa Galerie de Arta, intr-un Parc imens, brazdat de alei de bicicleta!"

 

Cand mergem? 7 - 14 iul 2018

 

Unde? Valea Loirei, Franta

 

Ce facem? Pedalam zilnic cate 20 - 40 km si vedem o multime de Castele!
Dormim in Pensiuni (4 nopti) si Campinguri (3 nopti) iar bagajele vin cu masina de asistenta.
Transportul se face cu avionul.

 

Ce vedem? Vom vizita 15 dintre cele mai frumoase Castele de pe Valea Loarei: Chambord, Blois, Cheverny, Fougeres, Chaumont, Chenanceux, Amboise, Villandry, Azay le Rideau, Usse, Chinon, Montsoreau, Saumur, Brissac si Angers
Vezi Detalii traseu, Poze si Program

 

Varsta recomandata: Nu impunem limite de varsta la activitatile pe care le organizam, insa din experienta taberelor trecute va putem spune ca in aceasta tabara vin copii intre 8 si 18 ani.

 

Cat costa? Contributia pentru aceasta tabara este de 850 Euro, inclusiv biletul de avion si transportul bicicletei. Pretul fara transport este 550 Euro.

 

Ce asiguram? Avion Bucuresti-Paris, ghidaj, masina asistenta, transport biciclete + bagaje, cazare cu mic dejun 7 zile

 

Cum rezerv? Rezervarea devine ferma dupa plata unui avans de 50% lei. Termenul pentru plata avansului este cu 90 zile inainte de inceperea taberei, iar plata se poate face cash sau in Contul Asociatiei.
In cazul in care se depaseste termenul de plata, exista posibilitatea ca pretul sa creasca datorita biletului de avion.
La detalii plata va rugam sa treceti "Contract Sponsorizare", iar dupa ce faceti plata, va rugam sa ne confirmati printr-un simplu email.
Contractul se gaseste aici. Pentru validarea inscrierii, va rugam sa il completati si sa ni-l transmiteti.

 

Asociatia Tabere cu Suflet: Aceasta tabara este deschisa exclusiv pentru membrii Asociatiei Tabere cu Suflet.
Daca nu sunteti membru si doriti sa deveniti, va rugam sa consultati Conditiile de Aderare, apoi sa completati Formularul de Inscriere si sa semnati Cererea de Adeziune.

 

WeCare: In urma cresterii fara precedent, din ultimii ani, a costurilor la cazare si la celelalte servicii, am fost nevoiti sa majoram si noi contributia an de an:( Daca doriti sa veniti in tabara insa nu puteti acoperi aceasta contributie, va rugam sa ne spuneti si va ajutam cu drag prin programele WeCare. Mai multe detalii
De asemenea, prin achitarea integrala a contributiei, puteti ajuta un copil fara posibilitati materiale sa vina gratuit in tabere, 10% din costul total al taberei fiind directionat catre programul WeCare Zambet pentru toti Copiii. Mai multe detalii

Tabere Vara