Tabere cu Suflet

Valea Loirei pe 2 Roti

Valea Loirei pe bicicleta

INSCRIERE

 

"Valea Loarei este o uriasa Galerie de Arta, intr-un Parc imens, brazdat de alei de bicicleta!"

 

Cand mergem? 7 - 14 iul 2018

 

Unde? Valea Loirei, Franta

 

Ce facem? Pedalam zilnic cate 20 - 40 km si vedem o multime de Castele!
Dormim in Pensiuni (4 nopti) si Campinguri (3 nopti) iar bagajele vin cu masina de asistenta.
Transportul se face cu avionul.

 

Ce vedem? Vom vizita 15 dintre cele mai frumoase Castele de pe Valea Loarei: Chambord, Blois, Cheverny, Fougeres, Chaumont, Chenanceux, Amboise, Villandry, Azay le Rideau, Usse, Chinon, Montsoreau, Saumur, Brissac si Angers
Vezi Detalii traseu, Poze si Program

 

Varsta recomandata: Nu impunem limite de varsta la activitatile pe care le organizam, insa din experienta taberelor trecute va putem spune ca in aceasta tabara vin copii intre 8 si 18 ani.

 

Cat costa? Contributia pentru aceasta tabara este de 850 Euro, inclusiv biletul de avion si transportul bicicletei. Pretul fara transport este 550 Euro.

 

Ce asiguram? Avion Bucuresti-Paris, ghidaj, masina asistenta, transport biciclete + bagaje, cazare cu mic dejun 7 zile

 

Cum rezerv? Rezervarea devine ferma dupa plata unui avans de 50% lei. Termenul pentru plata avansului este cu 90 zile inainte de inceperea taberei, iar plata se poate face cash sau in Contul Asociatiei.
In cazul in care se depaseste termenul de plata, exista posibilitatea ca pretul sa creasca datorita biletului de avion.
La detalii plata va rugam sa treceti "Contract Sponsorizare", iar dupa ce faceti plata, va rugam sa ne confirmati printr-un simplu email.
Contractul se gaseste aici. Pentru validarea inscrierii, va rugam sa il completati si sa ni-l transmiteti.

 

Asociatia Tabere cu Suflet: Taberele, Weekendurile Active, precum si celalalte Activitati ale Asociatiei sunt deschise exclusiv membrilor. Mai multe detalii
Daca doriti sa intrati in Familia Tabere cu Suflet si sa aderati ca membru, beneficiind de toate avantajele rezervate membrilor, va rugam sa completati Formularul de Inscriere si sa semnati Cererea de Adeziune. Cotizatia anuala este in valoare de 50 lei.

 

WeCare Prin achitarea integrala a costului taberelor, ajutati un copil fara posibilitati materiale sa vina gratuit in tabere! 10% din costul total al taberei este directionat catre programul WeCare Zambet pentru toti Copiii, prin care oferim ajutor copiilor defavorizati. Mai multe detalii

Tabere Vara