Tabere cu Suflet

Schi

Tabara Campionilor

INSCRIERE

 

Cand? 9 - 11 februarie 2024

Unde? Bansko, Bulgaria

 

Ce facem? Vom avea parte de un weekend memorabil, in care vom schia alaturi de cei mai buni schiori din Cupa Mondiala si ii vom urmari la lucru in doua concursuri de Slalom si Slalom Urias! Dupa concurs vom sta de vorba cu Marko Odermatt si alti mari Eroi ai Schiului alpin si vom trai din plin bucuria si fervoarea Cupei Mondiale:)
Daca vreti sa revedeti pozele din anii trecuti: 2010 | 2011 | 2015
Detalii tabara

 

Cat costa? Contributia pentru aceasta tabara este de 350 Euro.
In acest pret se asigura transportul cu microbuzul, cazare cu mic dejun, skipass, acces in tribune, transfer la partie, supraveghere copii si o experienta memorabila:) Vezi ce asiguram

 

Varsta recomandata: 8-18 ani

 

Cum rezerv? Rezervarea devine ferma dupa plata unui avans de 50%. Termenul pentru plata avansului este cu 90 zile inainte de inceperea taberei, iar plata se poate face cash sau in Contul Asociatiei.
La detalii plata va rugam sa treceti "Contract Sponsorizare", iar dupa ce faceti plata, va rugam sa ne confirmati printr-un simplu email.
Contractul se gaseste aici. Pentru validarea inscrierii, va rugam sa il completati si sa ni-l transmiteti.

 

Asociatia Tabere cu Suflet: Aceasta tabara este deschisa exclusiv pentru membrii Asociatiei Tabere cu Suflet.
Daca nu sunteti membru si doriti sa deveniti, va rugam sa consultati Conditiile de Aderare, apoi sa completati Formularul de Inscriere si sa semnati Cererea de Adeziune.

 

WeCare Prin achitarea integrala a costului taberelor, ajutati un copil fara posibilitati materiale sa vina gratuit in tabere! 10% din costul total al taberei este directionat catre programul WeCare Zambet pentru toti Copiii, prin care oferim ajutor copiilor defavorizati. Mai multe detalii

Tabere Vara