Tabere cu Suflet

Tabara Campionilor

Tabara Campionilor

 

Cand? 14 - 21 martie 2022

Unde? Meribel, Franta, o statiune de schi de top, din Europa, ce face parte din renumitul spatiu schiabil Les 3 Vallees !

 

Ce facem? In primul rand Schiem:) Domeniul Dolomiti Super Ski este, unul dintre cele mai mari spatii schiabile din lume, cu peste 1000 de km de partii!
Apoi urmarim concursurile de Cupa Mondiala alaturi de experti Eurosport, stam de vorba cu Mikaela Shiffrin si alti mari Eroi ai Schiului alpin si traim din plin bucuria si fervoarea finalului de sezon in Circul Alb.
In ultima zi vom participa la un concurs de Schi si Snowboard:)
Poze din anii trecuti: 2010 | 2011 | 2015
Detalii tabara

 

Cat costa? Pretul este de 900 Euro.
In acest pret se asigura transportul cu microbuzul / avionul + transfer, cazare cu mic dejun, skipass, acces in tribune, transfer la partie, supraveghere copii si o experienta memorabila:) Vezi ce asiguram

 

Varsta recomandata 8-18 ani

 

Cum rezerv? Rezervarea devine ferma dupa plata unui avans de 50% lei. Termenul pentru plata avansului este cu 90 zile inainte de inceperea taberei, iar plata se poate face cash sau in Contul Asociatiei.
In cazul in care se depaseste termenul de plata, exista posibilitatea ca pretul sa creasca datorita biletului de avion + tren.
La detalii plata va rugam sa treceti "Contract Sponsorizare", iar dupa ce faceti plata, va rugam sa ne confirmati printr-un simplu email.
Contractul se gaseste aici. Pentru validarea inscrierii, va rugam sa il completati si sa ni-l transmiteti.

 

Asociatia Tabere cu Suflet Taberele, Weekendurile Active, precum si celalalte Activitati ale Asociatiei sunt deschise exclusiv membrilor. Mai multe detalii
Daca doriti sa intrati in Familia Tabere cu Suflet si sa aderati ca membru, beneficiind de toate avantajele rezervate membrilor, va rugam sa completati Formularul de Inscriere si sa semnati Cererea de Adeziune. Cotizatia anuala este in valoare de 50 lei.

 

WeCare Prin achitarea integrala a costului taberelor, ajutati un copil fara posibilitati materiale sa vina gratuit in tabere! 10% din costul total al taberei este directionat catre programul WeCare Zambet pentru toti Copiii, prin care oferim ajutor copiilor defavorizati. Mai multe detalii

Tabere Vara