Tabere cu Suflet

Schi

Tabara Campionilor

INSCRIERE

 

Cand? 14 - 20 martie 2023

Unde? Andorra

 

Ce facem? In primul rand Schiem cat ne tin bocancii:) Andorra este un mic principat care ofera peste 300 km de partii in trei domenii schiabile: Grandvalira, Ordino Arcalis si Pal-Arinsal. Vom avea parte de o experienta cu totul deosebita, căci Andorra este o destinatie de schi cu totul speciala! Spatiul Grandvalira, care cuprinde nu mai putin de 5 statiuni: Soldeu, El Tarter, Pas de la Casa, Grau Roig, Canillo & Encamp, este cel mai vast domeniu schiabil din Pirieni. Aici se schiaza de la 1700 m pana la 2822 m, si sunt 210 km de partii! Iar pentru cine este interesat de shopping, Andorra este un paradis al cumparaturilor, fiind tara fara taxe:)
Nu in ultimul rand, vom urmari concursurile de Cupa Mondiala alaturi de experti Eurosport, stam de vorba cu Mikaela Shiffrin si alti mari Eroi ai Schiului alpin si traim din plin bucuria si fervoarea finalului de sezon in Circul Alb! Iar in ultima zi vom participa si noi la un concurs de Schi si Snowboard:)
Poze din anii trecuti: 2010 | 2011 | 2015
Detalii tabara

 

Cat costa? Contributia pentru aceasta tabara este de 1100 Euro.
In acest pret se asigura transportul cu microbuzul / avionul + transfer, cazare cu mic dejun, skipass, acces in tribune, transfer la partie, supraveghere copii si o experienta memorabila:) Vezi ce asiguram

 

Varsta recomandata: 8-18 ani

 

Cum rezerv? Rezervarea devine ferma dupa plata unui avans de 50%. Termenul pentru plata avansului este cu 90 zile inainte de inceperea taberei, iar plata se poate face cash sau in Contul Asociatiei.
In cazul in care se depaseste termenul de plata, exista posibilitatea ca pretul sa creasca datorita biletului de avion + tren.
La detalii plata va rugam sa treceti "Contract Sponsorizare", iar dupa ce faceti plata, va rugam sa ne confirmati printr-un simplu email.
Contractul se gaseste aici. Pentru validarea inscrierii, va rugam sa il completati si sa ni-l transmiteti.

 

Asociatia Tabere cu Suflet: Aceasta tabara este deschisa exclusiv pentru membrii Asociatiei Tabere cu Suflet.
Daca nu sunteti membru si doriti sa deveniti, va rugam sa consultati Conditiile de Aderare, apoi sa completati Formularul de Inscriere si sa semnati Cererea de Adeziune.

 

WeCare Prin achitarea integrala a costului taberelor, ajutati un copil fara posibilitati materiale sa vina gratuit in tabere! 10% din costul total al taberei este directionat catre programul WeCare Zambet pentru toti Copiii, prin care oferim ajutor copiilor defavorizati. Mai multe detalii

Tabere Vara