Tabere cu Suflet

Fun

Jocuri

Scoala Tabere Cu Suflet"Joaca este inceputul cunoaƟterii. Si totodata, cea mai inalta forma a cercetarii." - Albert Einstein (1879 - 1955)

Jocul este o activitate voluntara si spontana, care produce bucurie si placere. Este ca in Jumanji: jucandu-se, copiii intra intr-o o lume paralela, fantastica, in care interpreteaza propriile roluri intr-o poveste imaginata de ei insisi.
In urma cu jumatate de secol, psihanalistul Sigmund Freud (1958) a sugerat ca un copil care se joaca "se comporta ca un scriitor creativ, prin faptul ca el isi creeaza o lume proprie, sau mai degraba, rearanjeaza lucrurile din lumea sa intr-o maniera noua care ii face placere [...] Scriitorul creativ face acelasi lucru ca si un copil care se joaca. El creeaza o lume a fanteziei pe care o ia foarte in serios si in care investeste foarte multa emotie."
Joaca este atat de importanta pentru dezvoltarea copilului incat aceasta a fost recunoscuta de catre Inalta Comisie a Natiunilor Unite pentru Drepturile Omului ca fiind un drept al fiecarui copil.
Jocul il ajuta pe copil:


Iata cateva jocuri educative, dezvoltate de Asociatia noastra pentru programele recreative din Tabere:

Ne vedem in Tabere sa ne jucam impreuna:) Pana atunci, va invitam la cateva jocuri on line: