×
Tabere cu Suflet

Home / Proiecte WeCare / Transparenta

o Lume mai Buna

De ce publicam informatii despre beneficiarii programelor WeCare?
Pentru Transparenta, pentru Incredere si pentru o Luma mai Buna.

• O Lume mai Buna: Obiectivele Asociatiei sunt de a Ajuta si de a construi, prin exemplu personal, o Lume mai Buna. Acest lucru poate fi realizat doar povestind si altora despre ce facem si inspirandu-i sa faca bine la randul lor:)

Valorile noastre

 

• Transparenta: Pentru a beneficia de programele WeCare, singura conditie este sa se ceara ajutorul. Cererile apartin in totalitate persoanelor care ne contacteaza, iar daca nu este mentionat altfel, informatiile transmise de acestia nu sunt verificate. In aceste conditii, prin publicare informatiilor se limiteaza riscul de frauda. Presupunand ca o persoana furnizeaze informatii false pentru a beneficia de diferite avantaje, datele sunt publicate iar cei aflati in aceasta situatie reactioneaza, in general, cerand stergerea informatiilor de pe pagina WeCare. In acest fel, neadevarul iese la iveala iar siteul devine o Oglinda care cerne Povestile si pe cei care le spun.

Disclaimer Filantropica

 

• Incredere: In urma cu ceva vreme, chiar la lansarea programului WeCare, unii dintre participantii la concursul de la Comana obisnuiau sa puna la indoiala, in mod public, activitatile WeCare. Asa ca a trebuit sa documentam ce facem, ca o dovada pentru toata lumea:)
De altfel, de-a lungul timpului am avut parte de o multime de incercari. Căci "Binele nu este primit de Dumnezeu pana cand nu este rasplatit cu Rau". Mai multe citate