×
Tabere cu Suflet

Home / Despre Noi / Echipa Tabere cu Suflet

Camelia

Camelia Savin

CamiDin 2004 are experienta de antreprenoriat in comuncare si organizare de evenimente. Ii place sa interactioneze cu o multime de "spirite talentate si talente inspirate". Din 2008 a dezvoltat proiectul Tabere cu Suflet impreuna cu Radu Savin.

contact: cami@taberecusuflet.ro

 

 

Quotes

"Imi place sa fiu atenta la fiecare detaliu cand este vorba de copii. Suntem si noi parinti si stiu cat de importante sunt dragostea si atentia." 

"Pentru a atinge performanta, copiii au nevoie de intreceri organizate. Competiile sunt un instrument util pentru motivare, fara de care dezvoltarea lor nu poate fi desavarsita." 

"Voluntariatul este o indeletnicire nobila. Atinge o nota net superioara nevoilor bazale ale omului." 

"Un prieten adevarat este acela care se bucura cand vede ca ti-ai implinit un vis, mergand in niste locuri minunate, căci stie ca ti-ai construit niste amintiri superbe pe care le vei impartasi." 

"Din pacate, am ajutat oameni care ne-au raspuns la bine cu rau. Nu toata lumea simte nevoia sa faca bine. Nu toti sunt patrunsi inca de acest spirit. Insa acesta nu este un motiv sa ne sarim la gat, ca lupii. Căci astfel scade semnificativ calitatea vietii"

Mai multe citate