Tabere cu Suflet

Tabara de Sanatate

Academia de Sanatate

INSCRIERE

Cand mergem? 8 - 13 august 2021

 

Unde stam? La Hotel Cool 3* din Predeal
Detalii Hotel

 

Ce facem?
- Gimnastica cu sens: Vom invata diferite exercitii preluate din metoda Bothmer, vom afla efectul asupra acestora corpului nostru fizic, pe principiul minte sănătoasă în corp sănătos!
- Studiul plantelor: Vom studia remediile naturale si vom afla despre ajutorul pe care ni-l oferă natura prin plante. Vom face excursii pe munte pentru a studia diferite plante medicinale in situ.
- Micii Sanitari: Vom invata sa dam Primul ajutor, care sunt pasii in cazul unei urgente, cum îngrijim o rană si multe altele.
- Sistemul digestiv: Vom studia corpul omenesc, în special aparatul digestiv, și vom afla ce trebuie să mâncăm ca să îl menținem sănătos. Vom face diferite jocuri si activitati interactive pentru a intelege mai bine cum circula mancarea si ce efect are hrana asupra organismului.
- Micii Osteopati: Vom invata principiile Osteopatiei si vom partiicpa la o sedinta de Osteopatie.
- Micii Inotatori: Ne vom balaci in piscina si vom aplica in apa diferite miscari invatate "pe uscat" la cursurile anterioare.
Activitatile vor fi coordonate de D-na Doctor Ana Silvia Marinescu.

Seara este dedicata activitatilor interactive, spunem Povesti, pictam si ne pregatim de Talent Show:)
Vezi detalii tabara

 

Varsta recomandata: 6 - 14 ani

 

Cat costa? Contributia pentru aceasta tabara este de 280 Euro.
In cazul in care doriti sa veniti insa nu puteti acoperi aceasta contributie, va rugam sa ne spuneti si va ajutam cu drag. Mai multe detalii

 

Ce asiguram? Cazare Pensiune 3*, 3 mese zilnic, gustari intre mese, cursuri, materiale studiu, supraveghere copii, activitati interactive, jocuri si multa voie buna:)
Transportul din Bucuresti pana la locul de desfasurare al Taberei este oferit de catre Asociatia Tabere cu Suflet, in limita locurilor disponibile.

 

Cum rezerv? Inscrierea se poate face aici.
Rezervarea devine ferma dupa plata unui avans de minim 600 lei. Avansul este nereturnabil. Plata se poate face cash sau in Contul Asociatiei. La detalii plata va rugam sa treceti "Contract Sponsorizare".
Dupa ce faceti plata, va rugam sa ne confirmati printr-un simplu email.
Contractul se gaseste aici. Pentru validarea inscrierii, va rugam sa il completati si sa ni-l transmiteti.

 

Oferte: Membrii Asociatiei pot beneficia de mai multe Oferte si Oportunitati. Mai multe detalii
Functie de momentul platii, se acorda diferite reduceri:
• Reducere 12% pentru plata unui avans cu 3 luni inainte de inceperea taberei, prin programul Early Booking EB12
• Reducere 8% pentru plata unui avans cu 2 luni inainte de inceperea taberei, prin programul Early Booking EB8
• De asemenea, in cazul platii avansului cu doua saptamani inainte de inceperea tabarei, contributia se majoreaza cu 5%, iar in cazul platii avansului in ultima saptamana, majorarea este de 10%. Mai multe detalii

 

Nu mai pot veni: In cazul mai putin fericit in care nu mai puteti veni in Tabara, prin activarea Optiunii Nu-Mai-Pot-Veni contributia se poate recupera integral. Mai multe detalii

 

Sa ne cunoastem: Tabere cu Suflet este o Familie extinsa, in care impartasim aceleasi Valori. Ne-ar face placere sa facem cunostinta inainte de tabara si sa va povestim despre aceste Valori:)
In plus, Tabara nu poate avea loc fara Incredere, de aceea este important sa ne cunoastem si sa construim impreuna Puntea Increderii. Pentru a facilita acest lucru am creat mai multe oportunitati. Mai multe detalii

 

Asociatia Tabere cu Suflet: Aceasta tabara este deschisa exclusiv pentru membrii Asociatiei Tabere cu Suflet.
Daca nu sunteti membru si doriti sa deveniti, va rugam sa consultati Conditiile de Aderare, apoi sa completati Formularul de Inscriere si sa semnati Cererea de Adeziune.

 

WeCare: In urma cresterii fara precedent, din ultimii ani, a costurilor la cazare si la celelalte servicii, am fost nevoiti sa majoram si noi contributia an de an:( Daca doriti sa veniti in tabara insa nu puteti acoperi aceasta contributie, va rugam sa ne spuneti si va ajutam cu drag prin programele WeCare. Mai multe detalii
De asemenea, prin achitarea integrala a contributiei, puteti ajuta un copil fara posibilitati materiale sa vina gratuit in tabere, 10% din costul total al taberei fiind directionat catre programul WeCare Zambet pentru toti Copiii. Mai multe detalii

Tabere Vara