Tabere cu Suflet

Tabara de Iahting

Cu Iahtul in Grecia

INSCRIERE

 

Cand mergem? 5 - 12 septembrie 2020

 

Unde? Atena, Aegina, Agistri, Epidavros

 

Ce facem? Vom merge cu iahtul in trei insule din Mareea Egee, unde vom avea parte de o experienta de neuitat:) Vom petrece 7 zile pe iaht, timp in care copiii vor invata din secretele navigarii si vor participa la manevre. Vom vizita temple si cetati antice inscrise in lista monumentelor UNESCO, ne vom balaci in golfuri cu apa de smarald, iar seara vom urmari constelatiile si vom intelege cum au putut stramosii nostri sa navigheze dupa stele. Vom dormi pe iaht, in cabine de doua persoane. Cami va pregati micul dejun si pranzul, iar la cina vom merge la taverna.
Vezi poze din anii trecuti
Detalii tabara

 

Varsta recomandata: 8 - 18 ani

 

Cat costa? Contributia pentru aceasta tabara este de 850 Euro. Pentru copiii de peste 12 ani poate fi un cost suplimentar de la biletul de avion

 

Ce asiguram? Skipper atestat international, vorbitor de limba romana, cazare pe iaht, mic dejun si pranz, transport cu avionul din Bucuresti, transfer, activitati interactive pe iaht, multa distractie si amintiri de neuitat:)

 

Cum rezerv? Inscrierea se poate face aici.
Rezervarea devine ferma dupa plata unui avans de 50%. Plata se poate face cash sau in Contul Asociatiei. In cazul in care se depaseste termenul de plata, pretul poate sa fie mai mare datorita biletului de avion.
La detalii plata va rugam sa treceti "Contract Sponsorizare". Dupa ce faceti plata, va rugam sa ne confirmati printr-un simplu email.
Contractul se gaseste aici. Pentru validarea inscrierii, va rugam sa il completati si sa ni-l transmiteti.

 

Asociatia Tabere cu Suflet: Aceasta tabara este deschisa exclusiv pentru membrii Asociatiei Tabere cu Suflet.
Daca nu sunteti membru si doriti sa deveniti, va rugam sa consultati Conditiile de Aderare, apoi sa completati Formularul de Inscriere si sa semnati Cererea de Adeziune.

 

WeCare: Detaliile despre aceasta tabara, inclusiv contributia, au fost anuntate in luna decembrie 2022. Valoarea contributiei a crescut cu aproximativ 15% fata de anul trecut. Daca doriti sa veniti in tabara insa nu puteti acoperi aceasta diferenta, va rugam sa ne spuneti si va ajutam cu drag. Mai multe detalii
De asemenea, prin achitarea integrala a contributiei, puteti ajuta un copil fara posibilitati materiale sa vina gratuit in tabere, 10% din costul total al taberei fiind directionat catre programul WeCare Zambet pentru toti Copiii. Mai multe detalii

Tabere Vara