Phone Kid • Comunicarea in timpul taberelor
Ne face mare placere sa vorbim cu dvs, indiferent ca este vorba de o convorbire telefonica , de un schimb de mesaje pe email, de un schimb de SMS-uri, sau de comunicare prin WhatsApp, Messanger, Instagram, Snapchat sau alta aplicatie:)

 • Telefon
Constienti de cat de importanta este comunicarea, inca de la inceputul Asociatiei am achizitionat un numar special de telefon pentru tabere: 0755 T A B E R E (0755 822 373).
In Timpul Taberelor exista insa cateva limite pe care ne permitem sa vi le impartasim, impreuna cu solutiile gasite, pentru o relationare cat mai placuta:) In primul rand trebuie sa va spunem ca Asociatia noastra este una non profit. Fondurile obtinute din activitatile desfasurate sunt transferate catre programele WeCare, prin care ne propunem sa ajutam cat mai multi copii cu diferite probleme. Din acest motiv nu exista o secretara care sa preia apelurile spre exemplu, aceasta zona fiind acoperita de instructorii si supraveghetorii din Tabere cu Suflet, in mod special de Radu si Camelia. Atunci cand sunt insa cu copiii pe partie sau la alte activitati, le este mai greu sa raspunda la telefon, deoarece atentia le este directionata mai mult asupra copiilor, cum este si normal de altfel.
Din respect pentru cei care suna, nu respingem niciun apel si raspundem chiar daca numarul este necunoscut. Cand suntem cu copii insa, nu putem sa ne aplecam pe cat ne-am dori asupra comunicarii cu dvs, parintii. De aceea preferam comunicarea pe email, care este mai putin invaziva. Va multumim pentru intelegere si promitem sa raspundem cat de repede (de obicei seara, imediat dupa ce se culca copiii si dupa ce urcam pozele de peste zi)

 •  WhatsApp
Pentru urgente, daca doriti sa folositi WhatsApp-ul pentru a ne contacta, va rugam sa utilizati numarul personal al Cameliei (+40 723 131 543) sau al lui Radu (+40 722 302 746). Vor fi fericiti sa va ajute:)
Pentru documentare insa, va rugam sa trimiteti mesajele si pe adresa de email sau pe formularul de contact.

 •  Messanger
Puteti, de asemenea, sa folositi pentru comunicare programul Mesanger de pe pagina de Facebook Tabere cu Suflet. Din pacate nu monitorizam constant aceasta pagina, de aceea va rugam sa trimiteti mesajele si pe adresa de email sau pe formularul de contact. Ne cerem scuze si va multumim pentru intelegere si pentru ajutor:)

 •  Lipsa semnal
Va rugam sa tineti cont ca in anumite perioade, atunci cand suntem in concedii sau cand suntem in tabere pe munte, fara semnal, din motive obiective exista posibilitatea sa nu putem comunica cu dvs:( In general, aceste perioade sunt anuntate pe blogul Tabere cu Suflet. Vom incerca sa raspundem chiar si in aceste conditii, insa exista posibilitatea sa existe o anumita intarziere, motiv pentru care ne cerem de pe acum scuze!
Chiar daca biroul este inchis si / sau comunicarea limitata, daca nu se transmite altfel, Inscrierile sunt deschise in continuare, iar platile se pot face si ele in contul Asociatiei.

Lasati-ne un mesaj!