Tabere cu Suflet

Tabara de Iahting

Cu Iahtul in Grecia

INSCRIERE

 

Cand mergem? 7 - 14 septembrie 2019

 

Unde? Atena, Aegina, Agistri, Epidavros

 

Ce facem? Vom merge cu iahtul in trei insule din Mareea Egee, unde vom avea parte de o experienta de neuitat:) Vom petrece 7 zile pe iaht, timp in care copiii vor invata din secretele navigarii si vor participa la manevre. Vom vizita temple si cetati antice inscrise in lista monumentelor UNESCO, ne vom balaci in golfuri cu apa de smarald, iar seara vom urmari constelatiile si vom intelege cum au putut stramosii nostri sa navigheze dupa stele. Vom dormi pe iaht, in cabine de doua persoane. Cami va pregati micul dejun si pranzul, iar la cina vom merge la taverna.
Vezi poze din anii trecuti
Detalii tabara

 

Varsta recomandata 8 - 18 ani

 

Cat costa? Pretul este de 850 Euro. Pentru copiii de peste 12 ani poate fi un cost suplimentar de la biletul de avion

 

Ce asiguram? Skipper atestat international, vorbitor de limba romana, cazare pe iaht, mic dejun si pranz, transport cu avionul din Bucuresti, transfer, multa distractie si amintiri de neuitat:)

 

Cum rezerv? Inscrierea se poate face aici.
Rezervarea devine ferma dupa plata unui avans de 50%. Plata se poate face cash sau in Contul Asociatiei. In cazul in care se depaseste termenul de plata, pretul poate sa fie mai mare datorita biletului de avion.
La detalii plata va rugam sa treceti "Contract Sponsorizare". Dupa ce faceti plata, va rugam sa ne confirmati printr-un simplu email.
Contractul se gaseste aici. Pentru validarea inscrierii, va rugam sa il completati si sa ni-l transmiteti.

 

Asociatia Tabere cu Suflet Asociatia noastra este o oganizatie non profit, constituita sub forma unui Club sportiv. Suntem "o mare Familie deschisa pentru toti Copiii", in care, daca vreti sa veniti in tabara, va primim cu drag:) Va rugam doar sa faceti demersurile pentru a deveni membru al Asociatiei. De altfel, incepand din 2019 programele noastre sunt accesibile exclusiv membrilor.
Asociatia Tabere cu Suflet are 4 categorii de membri: Membri Fondatori, Membri Sustinatori, Membri Asociati si Membri de Onoare. Pentru a deveni membru este suficient sa completati Formularul de Inscriere si sa semnati Cererea de Adeziune. Cotizatia anuala este in valoare de 50 lei. Mai multe detalii

 

WeCare Prin achitarea integrala a costului taberelor, ajutati un copil fara posibilitati materiale sa vina gratuit in tabere! 10% din costul total al taberei este directionat catre programul WeCare Zambet pentru toti Copiii, prin care oferim ajutor copiilor defavorizati. Mai multe detalii

Tabere Vara