Tabere cu Suflet

Tabara de Echitatie

Marea Galopiada

INSCRIERE

 

Cand mergem? 15 - 20 aug 2021

 

Cazare: Vom sta la Casa cu Flori 3* din Valea Crisului si vom calari la Centrul de Echitaţie Kálnoky.

 

Ce facem? Vom petrece minim 10 ore pe cal, in manej si nu numai. Obiectivul este ca la finalul saptamanii sa stapanim o suma de cunostinte si sa ne consolidam baza teoretica si practica de calarie. Pe parcursul Taberei contribuim la ingrijirea zilnica a cailor, la stransul fanului, la potcovit, iar seara analizam pozele de peste zi si participam la diferite programe educative.
Poze din anii trecuti: 2013 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020
Vezi detalii tabara

 

Nivel recomandat: Tabara se adreseaza copiilor cu varste intre 7 si 18 ani, cu nivel intermediar sau avansat.

 

Cat costa? Pretul este de 350 Euro. Membrii Asociatiei Tabere cu Suflet pot beneficia de o reducere de 10% prin programul Early Booking, in cazul platii unui avans cu 2 luni inainte de inceperea taberei.

 

Ce asiguram? instruire echitatie (10 ore), cazare Pensiune 3*, 3 mese, activitati extra, supraveghere copii. Transportul din Bucuresti pana la locul de desfasurare al Taberei este oferit pentru participanti in limita locurilor disponibile in microbuzul Asociatiei Tabere cu Suflet.

 

Cum rezerv? Inscrierea se poate face aici.
Rezervarea devine ferma dupa plata unui avans de minim 700 lei. Plata se poate face cash sau in Contul Asociatiei. La detalii plata va rugam sa treceti "Contract Sponsorizare".
Dupa ce faceti plata, va rugam sa ne confirmati printr-un simplu email.
Contractul se gaseste aici. Pentru validarea inscrierii, va rugam sa il completati si sa ni-l transmiteti.

 

Asociatia Tabere cu Suflet Taberele, Weekendurile Active, precum si celalalte Activitati ale Asociatiei sunt deschise exclusiv membrilor. Mai multe detalii
Daca doriti sa intrati in Familia Tabere cu Suflet si sa aderati ca membru, beneficiind de toate avantajele rezervate membrilor, va rugam sa completati Formularul de Inscriere si sa semnati Cererea de Adeziune. Cotizatia anuala este in valoare de 50 lei.

 

WeCare Prin achitarea integrala a costului taberelor, ajutati un copil fara posibilitati materiale sa vina gratuit in tabere! 10% din costul total al taberei este directionat catre programul WeCare Zambet pentru toti Copiii, prin care oferim ajutor copiilor defavorizati. Mai multe detalii

Tabere Vara