Tabere cu Suflet

Transilvania pe 2 Roti

Transilvania pe 2 Roti

INSCRIERE

 

Cand mergem? 30 iun - 5 iul 2019

 

Unde? Circuit in Transilvania. Vom sta la pensiuni de 3*, in Baraolt, Crit, Jibert, Cobor sau alte sate sasesti

 

Ce facem? Pedalam zilnic 10 - 30 km, pe drumuri de pamant, poteci, alei de bicicleta si drumuri asfaltate putin umblate. Vom vizita Cetati Sasesti, Castele si Monumente ale Naturii de pe traseul Sf.Gheorghe - Viscri - Fagaras.
Seara facem foc de tabara, jucam Dixit, Mafia si alte jocuri interactive.

Poze din anii trecuti: 2017 | 2018
Vezi detalii tabara

 

Ce vizitam?
- Cetati fortificate (exp: Viscri, Homorod, Jibert, Dacia, Felmer, Cobor, Halmeag)
- Cheile Varghisului,
- Pestera Orban Balazs,
- Vulcanul stins de la Racos
- Lacul de Smarald si coloanele de bazalt de la Racos,
- Cheile Oltului si cetatea dacica de pe Tipia Ormenisului
- Pasul Vadas
Poze de pe traseu

 

Varsta recomandata Transilvania pe 2 Roti este un circuit in care dormim in fiecare zi in alta parte si in care avem de pedalat distante considerabile. Nu impunem limite de varsta, insa pentru a parcurge traseele este nevoie de o anumita conditie fizica, de determinare, precum si de o bicicleta echipata corespunzator. Ca sa intelegeti mai bine si sa intrati in atmosfera taberei, putem sa va spunem ca in general vin copii de 9-16 ani. La editia din 2017 insa au venit doi frati gemeni de 6 ani, foarte competitivi si care obisnuiau sa participe la competitii de mountainbike alaturi de tatal lor, care s-au descurcat foarte bine si au fost printre cei mai buni:)

 

Cat costa? Pretul este de 280 Euro. Membrii Asociatiei Tabere cu Suflet pot beneficia de o reducere de 10% prin programul Early Booking, in cazul platii unui avans cu 2 luni inainte de inceperea taberei.

 

Ce asiguram? Cazare pensiuni 3*, 3 mese, pranz on bike, transport din Bucuresti, ghidare, masina de insotire, supraveghere copii si, nu in ultimul rand, multa distractie:)

 

Cum rezerv? Inscrierea se poate face aici.
Rezervarea devine ferma dupa plata unui avans de minim 500 lei. Plata se poate face cash sau in Contul Asociatiei. La detalii plata va rugam sa treceti "Contract Sponsorizare".
Dupa ce faceti plata, va rugam sa ne confirmati printr-un simplu email.
Contractul se gaseste aici. Pentru validarea inscrierii, va rugam sa il completati si sa ni-l transmiteti.

 

Asociatia Tabere cu Suflet Asociatia noastra este o oganizatie non profit, constituita sub forma unui Club sportiv. Suntem "o mare Familie deschisa pentru toti Copiii", in care, daca vreti sa veniti in tabara, va primim cu drag:) Va rugam doar sa faceti demersurile pentru a deveni membru al Asociatiei. De altfel, incepand din 2019 programele noastre sunt accesibile exclusiv membrilor.
Asociatia Tabere cu Suflet are 4 categorii de membri: Membri Fondatori, Membri Sustinatori, Membri Asociati si Membri de Onoare. Pentru a deveni membru este suficient sa completati Formularul de Inscriere si sa semnati Cererea de Adeziune. Cotizatia anuala este in valoare de 50 lei. Mai multe detalii

 

WeCare Prin achitarea integrala a costului taberelor, ajutati un copil fara posibilitati materiale sa vina gratuit in tabere! 10% din costul total al taberei este directionat catre programul WeCare Zambet pentru toti Copiii, prin care oferim ajutor copiilor defavorizati. Mai multe detalii

Tabere Vara