Phone Kid Ne face mare placere sa vorbim cu dvs, indiferent ca este vorba de telefon sau email, SMS, WhatsApp, Messanger, Instagram, Snapchat sau alta aplicatie:)

 • Comunicarea in timpul taberelor
Comunicarea este foarte importanta pentru noi, de aceea inca de la inceput am achizitionat un numar special pentru tabere: 0755 T A B E R E (0755 822 373). Exista insa cateva limite pe care ne permitem sa vi le impartasim, impreuna cu solutiile gasite, pentru o relationare cat mai placuta:)
In primul rand trebuie sa va spunem ca Asociatia noastra este una non profit. Fondurile obtinute din activitatile desfasurate sunt transferate catre programele WeCare, prin care ne propunem sa ajutam cat mai multi copii cu diferite probleme. Din acest motiv nu exista o secretara care sa preia apelurile spre exemplu, aceasta zona fiind acoperita de instructorii si supraveghetorii din Tabere cu Suflet, in mod special de Radu si Camelia, care sunt si Membrii fondatori. Atunci cand sunt insa cu copiii pe partie sau la alte activitati, le este mai greu sa raspunda la telefon, deoarece atentia le este distribuita mai mult asupra copiilor, cum este si normal de altfel.
Din respect pentru cei care suna, nu respingem apelurile si raspundem chiar daca numarul este necunoscut. Cand suntem cu copii insa, nu putem sa ne aplecam pe cat ne-am dori asupra comunicarii cu dvs, parintii. De aceea preferam comunicarea pe email, care este mai putin intruziva. Va multumim pentru intelegere si promitem sa raspundem cat de repede, de obicei seara, imediat dupa ce se culca copiii si dupa ce urcam pozele de peste zi:)

 •  WhatsApp & Messanger
WhatsApp este una dintre aplicatiile generoase despre care putem spune ca ne-au schimbat viata! Va rugam sa tineti cont insa ca numarul de tabere (0755 822 373) este alocat la un telefon pe care nu se poate incarca WhatsApp! De aceea, in cazul in care doriti sa comunicati prin aceasta aplicatie, va rugam sa cereti numarul personal al Cameliei sau al lui Radu. Vor fi fericiti sa va ajute:)
In ce priveste Facebook-ul, perceptia noastra este ca, uneori, este ceea ce numim in limbaj de teambuilding - un “hot de timp”! De aceea evitam sa intram foarte des pe acest program, motiv pentru care nici nu monitoriza constant Messanger-ul. Nu acelasi lucru se poate spune despre email sau despre formularul de contact, motiv pentru care va incurajam sa ne contactati pe aceste cai. Va multumim pentru intelegere:)

 •  Inchiderea biroului
Exista anumite perioade in care nu avem capacitatea fizic de a comunica, iar atunci biroul se inchide. De exemplu atunci cand suntem pe drum inspre taberele din strainatate, sau cand suntem pe drumuri intre tabere, sau in timpul zilelor de concediu. In general, aceste perioade sunt anuntate pe blogul Tabere cu Suflet. Chiar daca biroul este inchis, Inscrierile se pot face in continuare, la fel si platile in contul Asociatiei. Exista posibilitatea insa sa raspundem cu anumita intarziere, motiv pentru care ne cerem scuze in avans!

 

Lasati-ne un mesaj!