Tabere cu Suflet

Cariere

 

Mai multe proiecte WeCare »

CARIERE este un proiect WeCare al Asociatiei Nonprofit Tabere Cu Suflet, prin care sunt prezentate diferite cereri si oferte de angajare, cu scopul de a ajuta pe cei care cauta un loc de munca.

In Tabere cu Suflet ii ajutam pe cei ce isi cauta de lucru! Incepand din 2012 am oferit periodic, in mod Gratuit, oportunitati de angajare in cadrul Asociatiei, precum si informatii despre programe educationale. De asemenea, am organizat cursuri de initiere in diferite domenii si am oferit sprijin logistic Voluntarilor Tabere cu Suflet prin programul Sprijin pentru Voluntari

Incepand din 2016, acest proiect s-a cristalizat si a devenit parte integranta a programului Ajutor pentru o Lume mai Buna. Ne propunem sa prezentam diferite cereri si oferte de angajare, cu scopul de a-i ajuta pe cei care au o situatie materiala precara si care sunt in cautarea unui loc de munca. Ofertele sunt publicate pe siteul Tabere cu Suflet, fiind dechise tuturor celor care au nevoie de ajutor, nu doar Voluntarilor Tabere cu Suflet.


Oferte:

Oferte Euro Best Team

Angajari Divertiland

Sofer personal
     

Cereri:

Monica Ciacaru