Tabere cu Suflet
Discovery Exclusive Freeride Ski Indoor Rezerva Alte
Vreti sa descoperiti minunata lume a Alunecarii pe Zapada?
Aveti mai multe variante de initiere si perfectionare la Schi sau Snowboard!

 

 

Program Discovery

Este destinat celor care vor sa se initieze in schi / snowboard. Copiii sub 6 ani vor invata prin metoda fara plug. Un monitor va lucra cu dvs 5 zile (20 ore), in grupe de 4 - 10 persoane. Pret: 110 Euro/pers. Reducere 10% pentru rezervare cu o luna inainte.

Program Day by Day

Este destinat celor care vor sa se initieze / perfectioneze in schi / snowboard. Un monitor va lucra cu dvs timp de o zi (4 ore) in grupe de minim 3 persoane. Pret: 40 Euro / pers / zi. Reducere 10% pentru membrii Clubului Tabere cu Suflet.

 

 

Program Exclusive

Este destinat celor care vor sa se initieze / perfectioneze in schi / snowboard. Un monitor va lucra cu Dvs. individual. Durata programului si locul ales vor fi stabilite de comun acord. Pret: 20 Euro / pers / h. Recomandam un numar minim de ore. Reducere 10% pentru membrii Clubului Tabere cu Suflet.

 

 

 

Program Indoor

Doriti sa va initiati in tainele Schiului tot timpul anului, fie Vara, fie Iarna? Vreti sa invatati sa virati inainte de a pune schiurile pe zapada? Va invitam pe Partia de Schi Indoor din Bucuresti, deschisa 9 luni / an. Pretul este de 50 lei / pers / h, exclusiv intrarea in centru (L-V: 35 lei; S-D: 50 lei). Costul de inchiriere a echipamentului este inclus in taxa de intrare. Reducere 10% pentru membrii Clubului Tabere cu Suflet.

 

 

 

 

 

Program Perfomanta

Este destinat celor care vor sa se initieze / perfectioneze in schi / snowboard. Un monitor va lucra cu Dvs. timp de o zi (4 ore) in grupe de minim 3 persoane. Pret: 40 Euro / pers / zi. Reducere 10% pentru membrii Clubului Tabere cu Suflet.

Program Freeride

Pentru cei care iubesc powderul si vor sa se perfectioneze in schi pe vai alpine si in afara partiei. Un monitor va lucra cu Dvs timp de o zi (minim 2h). Pret: 40 Euro / pers. Reducere 10% pentru membrii Clubului Tabere cu Suflet.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Daca vedeti acest simbol Mobile browserul Dvs nu suporta iFrame, sau vizualizati pagina pe un dispozitiv cu ecran mai mic de 720 pixeli. Click aici pentru versiunea de Desktop.


 

 

 

 

Mobile Trimite unui prieten Printeaza pagina