Tabere cu Suflet

Home / Proiecte WeCare / Zambet pentru toti Copiii


Zambet pentru toti Copiii este un proiect WeCare al Asociatiei Tabere Cu Suflet, prin care copiii fara posibilitati materiale si cei cu dizabilitati, au acces la programele Tabere cu Suflet. Ne propunem astfel sa promovam o Lume mai buna prin exemplu personal, oferind sansa unei dezvoltari normale, prin integrarea in Familia Tabere cu Suflet!
"Va multumesc ca oferiti parintilor care trec prin perioade financiare dificile, sansa de a cere demn, facilitati pentru o vacanta copiilor lor" - Dorina Niga

 

Pretuieste fiecare Zambet!
Zambet pentru toti Copiii este primul proiect WeCare al Asociatiei Tabere Cu Suflet. A fost lansat in 2010, in plina Criza economica. Multi parinti si-au pierdut locul de munca in aceea perioada. Prin acest proiect le ofeream acces gratuit pentru copii la programele noastre. Incepand din 2013, proiectul a fost extins la copiii defavorizati, iar din 2015 la copii cu cu diferite forme de handicap.

 

Cine a beneficiat pana acum
In 2011 am ajutat primii 2 copii. De atunci, peste 100 de copii au participat gratuit sau cu reducere la programele noastre, si speram ca numarul sa creasca! Fondurile necesare derularii acestui program provin exclusiv din fonduri proprii si din activitatile derulate de Asociatie.
Cu ajutorul Dvs si al altor persoane care vor sa ajute, speram sa oferim Zambete cat mai multor copii! Cum puteti ajuta

 

Ce oferim?
Toate programele Tabere cu Suflet sunt disponibile pentru acest proiect: Tabere, Competitii si Weekend Activ. Numarul de locuri oferit la un anumit program depinde de numarul de participanti si de locurile disponibile. Rezervarea se poate face doar in masura in care raman locuri neocupate.
Pentru a asigura continuitatea programului, in unele cazuri, poate exista o contributie de 50% din partea solicitantului. Ne dorim o integrare cat mai buna a copiilor, de aceea ne propunem sa luam, prin acest program, un singur copil in fiecare tabara.

Cum va puteti Inscrie?
Este foarte simplu! Pentru a beneficia de resursele alocate nu trebuie decat sa completati formularul Zambet pentru toti copiii. Fiecare inscriere va fi analizata de un grup format din reprezentantii Asociatiei, educatori si parinti, iar persoanele calificate vor fi notificate.
Va rugam sa tineti cont ca programul nu are sponsori, fiind sustinut din activitatile desfasurate de Asociatie. Apreciem daca apelati la proiectul Zambet pentru toti Copiii numai in cazul in care aveti cu adevarat nevoie. In caz contrar, veti lua sansa unui alt copil care, poate, are mai multa nevoie.
Atentie: Inscrierea trebuie facuta cu cel putin 90 de zile inainte de inceperea taberei!

Evaluare
Ne dorim sa apreciem impactul programului asupra participantilor, pentru a vedea daca suntem pe calea cea buna sau nu. De aceea, la incheierea programului va rugam sa raspundeti la cateva intrebari, completand formularul de feedback.

 

Inscriere

 

Cine ne sponsorizeaza? Hotel Atelier din Predeal ofera gratuitate Copiilor care vin in tabara prin proiectele sociale WeCare ale Asociatiei Tabere cu Suflet. Afla mai multe
In afara persoanelor care doneaza sume de bani sau se implica voluntar, nu suntem sponsorizati de nimeni.

Vreti sa contribuiti? Puteti sa o faceti prin donatii in contul Asociatiei Tabere Cu Suflet, prin Paypal sau prin directionarea a 2% din venit. Vezi lista Donori

Va multumim pentru Zambetele oferite Copiilor:)

Va multumim pentru Zambetele oferite Copiilor:)